Rådgivare som ger liv åt siffror?

Atrakta är den nya formens revisionsbyrå.

Vi vill utmana, inspirera och utveckla vår egen bransch genom att ta en helt ny väg. Vi tror på nätverk och eget mandat i motsats till hierarki, helhetsperspektiv istället för punktinsatser och frihet framför klausuler. Kort sagt, vi tror på samskapande.

Bakom Atrakta står erfarna revisorer och rådgivare som vill se lönsamhet som en effekt, inte som en drivkraft. Vår vision är tydlig: Den bästa kundupplevelsen.

Nu söker vi dig som vill vara med och bygga Atraktas kontor i Östersund tillsammans med oss. Du har gedigen erfarenhet av ekonomisk rapportering och analys, kanske som redovisningskonsult. Som rådgivare har du en nära relation med kunden och lyfter siffrorna till begripliga beslutsunderlag. Allt för att kunden ska nå sitt önskade läge. Du trivs i en miljö där prestigen läggs åt sidan, initiativförmåga välkomnas och eget ansvar inte är motsatsen till samverkan.

Våra kunder är företag och verksamheter av olika storlek, från mikroföretag till stora företag. Den gemensamma nämnaren är att de har ambitioner och värdesätter vårt strategiska fokus. Vi står i startgroparna och vill höra från dig så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan till info@atrakta.se

Urval sker löpande.

Kontakta oss om du vill veta mer:

Helen Salmonsson, 070-315 65 15
Jonathan Bolin, 072-222 76 95

Fler platsannonser