Redovisnings-konsult till Hallstahammar

Vi på Modern Ekonomi gillar att utmana gamla inpräntande sätt att arbeta, så vi ser också att du gillar att utmana både dig själv och din omgivning. Vi söker dig med erfarenhet från liknande roller och/eller bransch och som vill vara en del på vår fortsatta spännande resa.

Vem är du?

Vi tror att du är en glad och social person. Som är nyfiken och engagerad i ditt arbete.

Du är förmodligen en auktoriserad redovisningskonsult med minst 3 år i branschen.

Din erfarenhet

Du bör ha koll på hela flödet från löpande bokföring till bokslut för alla bolagsformer. Vi tror också att du är en kommunikativ person som trivs att arbeta nära våra kunder.

Du ser dig själv som prestigelös och behöver någon av dina blivande kollegor hjälp, så har du inga problem med att dela med dig av goda råd. Många av våra kunder består av lantbruk och jordbrukskunder. Har du tidigare erfarenhet av detta är det mycket meriterande. Har du dessutom lite extra koll på beskattning av enskild firma samt fastigheter, så finns det inget att tveka på – då vill vi att du söker.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta och utvecklas tillsammans med ett positivt gäng som alltid ligger steget före. Vi skräddarsyr lösningar som passar för den enskilda kunden samt använder oss av modern teknik för att på bästa sätt möta kundens behov av flexibilitet och effektivitet.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten eller Modern Ekonomi som bolag – tveka inte att kontakta vår rekryterande chef Karin Widlund 0220-71 73 05.

Intervjuer sker löpande – sök tjänsten här!