LR Akridi söker revisorer

Kom hem till LR Akridi i Halmstad, Ängelholm eller Ullared!

Vi söker just nu:

Kvalificerad revisor med eget driv och samtidigt en önskan om att jobba tillsammans i en givande, berikande gemenskap.

Vi har konstant tillströmning av nya kunder och växer snabbt just nu. Här finns en plats för dig!

LR Akridi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, rådgivning och lön. Vi är en byrå som vill ligga i framkant inom våra affärsområden och jobbar kontinuerligt med att utveckla våra medarbetare och vårt tjänsteutbud. Rådgivningsområdet ökar och här fokuserar vi bl.a på bolagsfrågor, skatter, ekonomichefstjänster, stöd till styrelser, digitalisering mm.

Våra kunder är främst små och medelstora ägarledda företag. Vi jobbar nära dem vilket innebär att du behöver vara engagerad, tillgänglig och serviceminded. Du får stort eget ansvar men också en viktig roll som teamspelare. När vi säger ”kom hem till LR” så menar vi det. Arbetsplatsen ska vara en plats att känna sig hemma på, och vi sätter stor vikt vid att du ska må bra och har möjlighet att hitta en bra balans mellan jobb och fritid.

LR Akridi ägs och drivs av oss som jobbar här. Vi har kontor i Halmstad, i Ängelholm och i Ullared, och i dag består vi av ett team på ca 30 personer varav många är delägare. Att bli delägare kan vara en målsättning om det är intressant.

Vi är en del av nätverket LR Revision & Redovisning vilket ger oss en möjlighet att jobba lokalt och nära kunderna – och samtidigt få kraft av alla de fördelar som en stor organisation ger.

Du kan läsa mer om oss och vårt erbjudande inom revision, redovisning och rådgivning på vår hemsida lrakridi.se. Registrera ditt CV och personligt på https://www.recruto.se/apps/portal/lrakridi/.

Vårt kontor är lokaliserat på Slottsmöllans Företagscentrum i Halmstad, på Erikslund i Ängelholm och Varbergsvägen i Ullared.