Kvalitetsansvarig till Mazars

Har du erfarenhet av kvalitetssäkring och kvalitetskontroll inom revisionsbranschen och brinner för att stötta verksamheter inom dessa frågor? Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad?

Som Kvalitetsansvarig har du stort inflytande, ingår i byråns Risk Managementgrupp och har det övergripande ansvaret för att leda och utveckla byråns kvalitetsarbete. Tillsammans med erfarna och skickliga kollegor säkerställer du att byrån har ett proaktivt och högklassigt kvalitetsarbete.

I rollen som Kvalitetsansvarig kommer du rapportera direkt till VD och ingår i byråns Risk Managementgrupp, med övergripande ansvar för byråns kvalitetsarbete. För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är initiativtagande samt jobbar lösnings- och resultatinriktat. Du är självgående och bekväm med att ta beslut och driva igenom dessa. Som Kvalitetsansvarig kommer du arbeta med olika funktioner och personer på olika nivåer, och därför ser vi att du har lätt för att samarbeta och balanserar med enkelhet mellan tydlig och smidig kommunikation.

I arbetsuppgifterna ingår

 • Övergripande ansvar för att Mazars uppfyller kvalitetskraven i relevanta externa och interna regelverk.
 • Ingå i Mazars grupp för Risk Management.
 • Ansvara för implementering av de nya standarderna för kvalitetskontroll ISQM 1 och ISQM 2.
 • Ingå i Mazars kvalitetsnämnd vilken har beslutanderätt avseende utfall av intern kvalitetskontroll.
 • Vara kontaktperson gentemot Mazars internationellt i frågor som rör kvalitet.
 • Finnas tillgänglig för konsultationer internt rörande kvalitetsfrågor.
 • I förekommande fall delta på ledningsgrupps- och styrelsemöten.

Vad vi söker hos dig

 • Akademisk examen inom ekonomi samt flerårig erfarenhet av en liknande roll, gärna från annan revisionsbyrå, branschorganisation eller myndighet.
 • Stort intresse för att bidra till utveckling och förbättring av Mazars verksamhet och processer.
 • Goda kunskaper i kvalitetssäkring och kvalitetskontroll. Vi ser gärna att du också har tidigare erfarenhet från arbete inom en risk- & compliancefunktion.
 • Du är självgående och bekväm med att ta beslut och driva igenom dessa.
 • En fördel, men inte ett krav, är om du är eller har varit auktoriserad revisor eller har juridisk bakgrund.
 • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande roll i ett framåtsträvande och entreprenörsdrivet företag. Som medarbetare inom Mazars arbetar du i ett företag med högt i tak och i en arbetsmiljö som genomsyras av engagemang, framåtanda och nytänkande. Du väljer själv på vilket av våra 9 kontor runt om i Sverige som du vill jobba ifrån. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Landskrona, Eskilstuna, Lund, Ystad och Simrishamn.

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision ”Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar”, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Är du intresserad?

Har du frågor är du välkommen att kontakta, Mikael Fredstrand, VD, på telefon +46 736 20 37 64 eller mikael.fredstrand@mazars.se.

Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Sök tjänsten här!

Om oss

Mazars är en ledande internationell revisions-, redovisnings-, skatterådgivningsbyrå. I Sverige är vi den sjunde största byrån på marknaden med 300 medarbetare. Genom vår omfattande expertis, storlek och kulturella förståelse levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision och redovisning samt skatterådgivning. Internationellt är Mazars i ett fullt integrerat partnerskap med internationell vinstdelning. Genom vårt internationella partnerskap är vi del av en gemenskap med över 40 000 medarbetare i fler än 90 länder. De två ledande länderna inom Mazars är Frankrike och UK, med vilka vi har ett nära samarbete. Bland våra välkända revisionskunder internationellt kan nämnas LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, Renault, Cap Gemini, AIG, Goldman Sachs.

Vi kan garantera en riktigt utvecklande befattning i ett dynamiskt företag. Välkommen att läsa mer om oss och vår verksamhet www.mazars.se.

Fler platsannonser