Kvalificerad revisorsassistent sökes – distansarbete möjligt

Åborg Revisorer är en modern revisionsbyrå i centrala Stockholm. Våra kunder består av aktiebolag, koncerner, bostadsrättföreningar, ekonomiska föreningar och stiftelser. I vår kontorsgemenskap arbetar 22 personer som auktoriserade revisorer, kvalificerade rådgivare och revisorsassistenter.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att för våra kunders räkning utföra revisionsarbete, ge kvalificerad ekonomisk rådgivning, samt handlägga varierande ärenden inom områdena redovisning, revision, bolagsrätt och skatterätt. Du har möjlighet att arbeta både på distans och på vårt kontor i centrala Stockholm.

Beskrivning av kvalifikationer

Nu söker vi nu en kvalificerad revisorsassistent med god erfarenhet från arbete på en revisionsbyrå. Du vill jobba på en medelstor revisionsbyrå där man kommer närmare kunden och får utföra kvalificerade arbetsuppgifter- samt ta nästa steg i din karriär med ambition att fördjupa din kunskap inom redovisning, revision och kvalificerad rådgivning. Du är civilekonom med inriktning mot redovisning/revision och har god erfarenhet från tidigare revisionsbyrå. Du har även god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt att bibehålla en professionell affärsmässighet i kundrelationer.

Övrigt

Tillträde och arbetstid enligt överenskommelse. Vi erbjuder fast månadslön, förmånliga personalvårdsförmåner samt utbildningsprogram för att bli auktoriserad revisor.

Sök tjänsten

Mejla din ansökan senast 10 oktober till info@aborgrevisorer.se

Besöksadress: Kammakargatan 22, 111 40 STOCKHOLM. Belägen vid Rådmansgatan

Tel: 08–22 45 45

Mail: [email protected] Web: www.aborgrevisorer.se

Fler platsannonser