Kvalificerad revisor eller erfaren revisorsassistent till Gotland

Är du redo att byta miljö och vill arbeta på en professionell och familjär byrå med fokus på framtidens utmaningar? Hos oss har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och att i framtiden vara med och driva byrån.

Arbetar du inom revisionsbranschen och vill ha nya utmaningar? Vi söker dig som är kvalificerad revisor eller arbetar som revisorsassistent och har grundläggande utbildning för att bli kvalificerad revisor. Vi behöver förstärka vårt team då vi är i en föryngringsprocess.

Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och få en ledande position på byrån. Vi söker dig som har en drivkraft och en vilja till vidareutveckling vad det gäller sakfrågor inom revision och redovisning samt att lära sig nya verksamheter och uppgifter. Du är självständig, social och positiv och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du behöver även vara serviceinriktad då arbetet innehåller många kundkontakter. Viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Högskoleutbildning inom ekonomi är ett krav.

Vi kan erbjuda dig möjligheten att arbeta i en utvecklande och positiv arbetsmiljö. Vi är en mindre byrå med korta beslutsvägar där du kan påverka ditt och byråns arbete. På byrån finns lång erfarenhet inom både revision och redovisning. Vi arbetar nära varandra, i en vänskaplig miljö, där vi stöttar och delger varandra kunskap.

Frågor om tjänsten besvaras av;

Barbro Hallgren, tfn 076 239 74 22, [email protected]
Emma Järlö, tfn 070 439 03 01, [email protected]

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Sista dagen att ansöka är 15 oktober 2022. Ansökan skickas till;
[email protected]
Tillsvidareanställning heltid eller deltid med tillträde enligt önskemål.

Revision och Redovisning på Gotland är en byrå med 7 medarbetare som främst drivs från vårt kontor i Visby men vi har även kontor i Hemse. Våra kunder är mindre och medelstora ägarledda företag som verkar i de flesta branscher. Förutom att vi utför revision bistår vi våra kunder med bokslut, årsredovisningar, deklarationer, skattefrågor, rådgivning och löpande bokföring mm. En av våra viktiga styrkor är den lokala förankringen men vi ingår också i ett rikstäckande nätverk, LR Revision & Redovisning samt i det internationella nätverket Russel Bedford. Läs gärna mer på vår webbplats.