Junior Rådgivare till LRF Konsult i Hudiksvall

Är du en social och framåt person som trivs med att ge småföretagare rådgivning? Till kontoret i Hudiksvall söker vi nu en Junior Rådgivare.

LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. LRF Konsult levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. Du erbjudes en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som vill växa med oss! På LRF Konsult är det viktigt att vi alltid är personliga i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang som syns och känns. För fjärde året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

Beskrivning:
Vill du vara med och verkligen göra skillnad? Som junior rådgivare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att stötta våra rådgivare i arbetet att lyfta kundernas verksamheter till nästa nivå. Som junior rådgivare ser vi att du bidrar till att teamet skall bli så bra som möjligt. För att göra detta möjligt arbetar vi med digitala lösningar och med ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö.
Du kommer att bistå dina kunder med löpande redovisning och företagsekonomiskt arbete. I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Kvalifikationer:
Det är meriterande är om du har tidigare erfarenhet från ekonomi och serviceyrke. Meriterande är även att du har eller planerar att ha de kurser som FAR kräver för att kunna ta nästa steg mot din auktorisation. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning/Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
För att vi på LRF Konsult ska kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning till Sveriges alla småföretagare söker vi medarbetare som besitter en mångfald av kompetenser. Därför välkomnar vi personer med olika kompetenser, bakgrunder och erfarenheter. Vi arbetar aktivt för att alla våra anställda ska ha samma rättigheter och möjligheter hos oss.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-06-14. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Tillsättning sker efter överenskommelse. OnePartnerGroups rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden.

Fackliga representanter:
Pär Wiklund Unionen, par.wiklund@lrfkonsult.se, alternativt tel. 063-15 71 21
Maria Bellskog SACO, maria.bellskog@lrfkonsult.se, alternativt tel 060-67 88 03

Fler platsannonser