Junior löneadministratör till Svalner

Är du en social, noggrann, analytisk och initiativtagande person som tilltalas av eget ansvar samt alltid sätter kunden i fokus? Då kan Svalner vara en arbetsplats för dig!

Svalner erbjuder oberoende skatt- och transaktionsrådgivning framförallt för medelstora och stora företag. Kompetensen spänner över hela skatteområdet, vilket innebär att du som kund erbjuds ett fullserviceerbjudande med integrerad rådgivning. Vi arbetar i små team nära kunden. Vårt oberoende och vår närhet till våra kunder är vår styrka. Svalners redovisningsverksamhet omfattar ca 200 konsultuppdrag där merparten är fåmans- och holdingbolag.

Arbetsbeskrivning

Rollen som junior lönekonsult kommer innebära att du ansvarar för ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter som lön- och tidsrapportering. Vidare ansvarar du för semesterhantering såsom semesterredovisning och semesterberäkning, handläggning av rese- och utläggsräkningar samt frågor gällande pension och personalförsäkringar. Även rapportering till myndigheter och hantering av personalförmåner ingår. Detta är en kommunikativ roll där du kommer att ha bred kontakt via telefon, mail och verksamhetens ärendehanteringssystem. I denna roll kommer du att tillhöra ett team om fyra personer. Placeringsort – Stockholm.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad från en yrkesförberedande utbildning inom löneadministration och/eller har arbetat med lönehantering i några år

För att passa i rollen och på Svalner ska du vara en noggrann, nyfiken, prestigelös och plikttrogen person med hög integritet som gillar att ta eget ansvar och en stor vilja att utvecklas. Du sätter alltid kunden i fokus, vilket innebär att du även har en hög social förmåga. Vidare har du grundläggande kunskaper i något löneprogram, Excel samt behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Det är också bra om du har erfarenhet av lättare löpande bokföring.

På Svalner ser vi ingen motsättning i att arbeta hårt och fokuserat mot uppsatta mål och att samtidigt ha roligt på jobbet, och just därför är varje individs bidrag till en god arbetsmiljö oerhört viktigt för oss.

Frågor och kontakt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ber dig bifoga betyg från högskolan och gymnasium samt eventuella andra intyg tillsammans med CV och personligt brev.
Vid frågor eller funderingar, kontakta:

Emelie Malmgren, HR
emelie.malmgren@svalner.se

Välkommen med din ansökan!

Fler platsannonser