Göteborg: Erfaren revisorsassistent som vill ta nästa steg

Till vårt växande kontor i Göteborg söker vi dig som har några års erfarenhet av revisorsyrket och som nu är redo att ta klivet vidare in en härlig tillsammans-kultur där du får arbeta med Sveriges entreprenörer. Se nedan var en av våra medarbetare i teamet tycker om oss som arbetsgivare:

”En platt organisation där det finns möjlighet att driva sin egen utveckling och chans att påverka sin arbetsplats.”

Carl-Johan Lindgren, senior associate

 

”Det finns stora möjligheter att växa i arbetet och som människa, samtidigt som det är en härlig tillsammanskultur och god stämning på kontoret.”

Matilda Haake, junior associate

 

Ditt uppdrag

  • Leda mindre revisionsteam
  • Vara en del i större revisionsteam
  • Skapa och utveckla kundrelationer
  • Revisionsnära rådgivning

I den här tjänsten får du arbeta med entreprenörer och se nya branscher och företag växa fram. Du arbetar självständigt med mindre uppdrag med stöttande ledare i din närhet. Vi tror på frihet under ansvar och uppmuntrar dig att utmana oss och tänka nytt. Våra kunder står inför framtidens utmaningar och du kommer agera som en viktig rådgivare på deras tillväxtresa.

Kontoret

På kontoret i Göteborg arbetar ca 100 personer varav 40 personer inom affärsområdet revision. Vi sitter i fina lokaler på Östra Hamngatan.

Kvalifikationer

  • Examinerad ekonom från högskola/universitet med inriktning mot redovisning/revision
  • Uppfyller Revisorsinspektionens krav på kurser för auktorisation
  • Minst tre års erfarenhet av revisionsarbete

Personliga egenskaper          

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi att du lever upp till våra framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar samt har en positiv inställning och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Vårt erbjudande

Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Genom engagerade framtidsorienterade diskussioner hjälper vi våra kunder att äga, styra och leda sina företag. Här får du i en platt och förändringsbenägen kultur forma din egen karriärutveckling. Vi arbetar gränsöverskridande mellan kontor och affärsområden.

Vill du arbeta på vårt kontor i Göteborg?

Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 december. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Birgitta Berntsson på birgitta.berntsson@se.gt.com. Om du har frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvarig rekryterare Stina Andersson på stina.andersson@se.gt.com.

Sök tjänsten här!

Vill du utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer? Hur ser framtidens entreprenörer ut? Vad kommer kunderna kräva av oss? Och vilka omvärldsfaktorer måste vi anpassa oss till? Som vår framtida kollega lockas du av att vara med på Grant Thorntons tillväxtresa och att påverka framtidens revisions- och konsultföretag.

Fler platsannonser