Erfaren skattekonsult till Luleå

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

På kontoret i Luleå arbetar drygt 50 personer som erbjuder en bred palett av våra tjänster till olika kunder inom främst revision och redovisning. Kontoret har en positiv tillväxt och vill nu bredda erbjudandet lokalt och förstärka teamet med en skattekonsult.

Din roll
Som skattekonsult leder du självständigt kunduppdrag med rådgivning i skattefrågor som rör bolaget och dess ägare, omstruktureringar, förvärv och försäljning av bolag, samt vara biträdande vid skatteprocesser.

Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är drygt 90 konsulter som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-tull- och punktskatter.

Din profil
Rätt person för rollen har tidigare erfarenhet från liknande roll på revisionsbyrå eller Skatteverket i kombination med mycket goda kunskaper inom skatteområdet och i synnerhet om beskattning av fåmansföretag och dess ägare. Du har en akademisk examen inom juridik och/eller ekonomi.

Du är affärsmässig med god förmåga att skapa nya kundkontakter samt bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer. Det ställer höga krav på att vara initiativrik och drivande samt att inge förtroende. Vi värdesätter att du är engagerad, lösningsorienterad och har kunden i fokus.

Vårt erbjudande
Hos oss får du jobba med dynamiska entreprenörsföretag och vara med i deras verksamhet och på deras tillväxtresa. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar vilket bidrar till en stimulerande arbetsmiljö med utmanande arbetsuppgifter och stora möjligheter för professionell utveckling. Vi satsar på att skapa balans i livet för medarbetarna, att ha en förändringsbenägen kultur och att hela tiden utveckla ledarskapet.

Välkommen med din ansökan här!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Fler platsannonser

Group Accountant till Scandic Hotels, Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta som Group Accountant på en av Nordens ledande hotellkedjor, Scandic Hotels.

Redovisningskonsult med ansvar för mindre byrå

Till BTR’s dotterbolag Berlis Redovisning söker vi en senior redovisningskonsult med ansvar för våra tre erfarna redovisningskonsulter. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete på byrå och ett genuint intresse av redovisning och att leverera hög kundservice.

Senior lönekonsult till Gävle

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom, Stockholm

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom till huvudkontoret i Stockholm.  Du kommer att arbeta med konsolideringsfrågor, koncernredovisning och finansiell rapportering. AB Sagax är ett snabbt växande fastighetsbolag som är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Ekonom med redovisningsinriktning, Linköping

Ida Infront söker nu en skicklig ekonom med redovisningsinriktning till sitt administrativa centrum. Vi erbjuder dig stora möjligheter att vara med och påverka samt ett utmanande och utvecklande jobb, med placering i nyrenoverade lokaler centralt i Linköping!

Revisionskontoret vid Stockholms läns landsting rekryterar

Är du revisor, ekonom eller utredare och intresserad av samhällsutveckling är du välkommen att söka en ny utmaning i ett kvalificerat och varierande arbete i ett landsting i ständig förändring.

Group Financial Controller, Stockholm

Till investeringsbolaget Ratos söker vi nu en Group Financial Controller. Som en del av koncernredovisningsgruppen kommer du att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt internrapportering.

Group Reporting Accountant, Stockholm

ç…

Redovisningskonsult, Göteborg

Är du en driven redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Senior Internal Auditor – Financial Services to Scania, Södertälje

Scania is expanding its Group Internal Audit function due to the steady growth of the company. Currently we are looking for several skilled Senior Internal Auditors to ramp-up our new Financial Services audit department (ZAB).