Erfaren skattekonsult inom moms till Grant Thornton i Malmö

Som konsult på Grant Thornton blir du del av en platt och förändringsbenägen kultur där du själv formar din karriärutveckling. Redan under din första arbetsvecka kommer du träffa och arbeta nära våra kunder, entreprenörerna, och bidra till deras utveckling.

Vår skatteavdelning i Malmö består idag av tre Skattekonsulter, däribland Carin Gerding. Carin är momsspecialist och har över 20 års erfarenhet av moms. Carin har arbetat med många av de största bolagen i Sverige och har stor erfarenhet av internationella bolag. Hon har också mångårig erfarenhet av att biträda mindre och medelstora företag med momsrådgivning och har dessutom långvarig erfarenhet som momsrådgivare till verksamheter inom ideell och offentlig sektor. Carin biträder med momsrådgivning såväl vid löpande daglig verksamhet som vid större enstaka transaktioner, såsom fastighets- och bolagstransaktioner. Hon har även stor vana som processförare i skattemål och är en flitigt anlitad föreläsare inom momsområdet. Carin hoppas nu att du vill bli hennes framtida kollega!

Här kan du läsa vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare: www.grantthornton.se/karriar

Vad innebär ett jobb inom Skatt på Grant Thornton?
Vi söker nu en momskonsult till vår skatteavdelning i Malmö. Rollen innebär olika typer av arbetsuppgifter, projekt och frågeställningar med fokus på moms. Mer konkret kommer du både självständigt och i team arbeta med rättsutredningar för att lösa skattemässiga problem, hålla i seminarier samt författa promemorior och svar på olika frågor relaterade till moms. Hos oss blir ditt uppdrag även att skapa och utveckla kundrelationer samt agera rådgivare till företag och dess ägare.

Vem är du?

  • Du har minst 2 års erfarenhet av att jobba med moms, med fördel från konsult- eller revisionsbyrå
  • Du har en akademisk examen inom juridik alternativt en ekonomiutbildning med skatteinriktning
  • Vi söker dig som investerar tid i dina relationer, kommer med initiativ och älskar utmaningar
  • Du har samtidigt integritet, ett stort intresse för moms och vill till en arbetsplats där du får möjlighet att växa

För att trivas och bli framgångsrik hos oss ser vi gärna att du lever upp till Grant Thorntons framgångsfaktorer. I stora drag betyder det att vi söker dig som investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar, har en positiv inställning sant visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du får mer känsla av Grant Thorntons tillsammans-kultur? Titta gärna på denna film från vår senaste kick-off.

Om oss och vår skatteavdelning
Grant Thorntons skatteavdelning räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag med helhetslösningar som tillgodoser såväl företagets som ägarens skattesituation. Samtidigt hjälper vi större företag som söker en oberoende part för sin skatterådgivning. Vi är drygt 90 konsulter i Sverige som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-, tull- och punktskatter. Efterfrågan på våra tjänster ökar konstant och med anledning av det vill vi nu bli fler.

Vill du arbeta på vårt kontor i Malmö?

Klart du vill! Skicka in din ansökan redan idag. I din ansökan vill vi gärna veta varför du vill arbeta hos oss på Grant Thornton och med just moms.

Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt men vi är självklart flexibla kring startdatum.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 december. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vi hoppas att du blir en av oss! Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Lisa Olsson Tunbäck på lisa.olssontunback@se.gt.com

Sök tjänsten här!

 

Fler platsannonser