Erfaren revisor till Ekonomernas Hus i Karlstad

Är du auktoriserad/ godkänd revisor som gillar rådgivning och problemlösning? Vi på Ekonomernas Hus erbjuder ett arbete där du får vara med och påverka och har möjlighet till delägarskap.

Ekonomernas Hus AB är ett expansivt företag inom ekonomibranschen beläget i Karlstad och Oslo. I samarbete med ProRev Konsult AB bedriver vi, i ett närstående företag, revision och rådgivning till små och medelstora företag i Sverige. Vi behöver nu förstärka organisationen med en auktoriserad/godkänd revisor.

Arbetsuppgifter

Som auktoriserad/godkänd revisor arbetar du med revision och rådgivning i samarbete med kollegor och kunder. Tjänsten innefattar att revidera och ha en rådgivande roll till små och medelstora företag i Sverige. I rollen har du tät kontakt med kunder och samarbetspartners. Arbetet är omväxlande och tempot är ofta högt. Arbetet sker på vårt kontor på Tullhusgatan 1A i Karlstad.

Du har följande egenskaper:

* Är auktoriserad eller godkänd revisor.

* Har goda kunskaper i engelska.

* Har god datorvana och goda kunskaper i Excel

* Erfarenhet av rådgivning och skattefrågor är meriterande.

Som person är du initiativtagande och social. Arbetet ställer vidare krav på att du är strukturerad men också flexibel. Du samarbetar gärna med andra och kan bygga goda relationer till kunder och andra intressenter. Du arbetar idag kanske i en större centralstyrd organisation men vill komma till en mindre organisation, som är lokalstyrd, där du kan vara med och påverka såväl stora som små saker. Utöver ett stort intresse för revision och dess roll i företagandet bör du tycka om att vara ”problemlösare och bollplank” åt företagsledningen och företagets ägare. Det är högt i tak och du får arbeta med modern teknik i samklang med traditionella värdegrunder för yrket.

Vi finns i det nya kontorshuset Skeppet i inre hamn där vi disponerar stora väldisponerade luftiga ytor med alla tänkbara faciliteter. Du får ett eget rum, tillgång till garage i huset, gym, restauranger m.m.

Start: omgående
Omfattning: Heltid
Arbetsplats: Tullhusgatan 1A 652 26 Karlstad
Lön: Enligt överenskommelse – fast månadslön, möjlighet till delägarskap

 

Kontakt

Aukt. rev. Lars Blomberg ProRev Konsult AB 070-556 43 77; lars@prorev.se
Aukt. red. konsult Henrik Klasa Ekonomernas Hus AB 0708-925960; henrik.klasa@ekonomernashus.se

www.ekonomernashus.se

Fler platsannonser