Erfaren revisor till Åhlberg & Partners

Vi söker dig till vårt kontor i Leksand för anställning under hösten/vintern 2020. Du är antingen redan kvalificerad revisor eller har som målsättning att bli kvalificerad revisor inom de närmaste åren.  

Hos oss får du mycket stora möjligheter att utvecklas och du får snabbt en bred erfarenhet från medelstora och små bolag i olika branscher. Som kvalificerad revisor hos oss kommer det finnas möjlighet till delägarskap inom några år.

Vi söker

Vi söker dig som redan är kvalificerad revisor eller dig som har målsättning att bli kvalificerad revisor. En förutsättning är att du vid eller i anslutning till tjänstens tillträde uppfyller revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation (för information, läs mer på www.revisorsinspektionen.se). Då vi använder en rad olika verktyg för att bearbeta och analysera data är det även meriterande med intresse för IT samt goda IT och Excel-kunskaper.

Du har stark drivkraft, samarbetar bra med dina kollegor och brinner för klientservice och har en god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänkande. Som anställd på Åhlberg & Partners arbetar du med utmanande och utvecklande uppdrag inom många olika branscher. För att trivas i rollen tror vi att du vill och kan skapa förtroendefulla kontakter.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan i vilken du bifogar cv, personligt brev, betyg från din utbildning samt eventuella betyg från tidigare arbetsgivare. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Johan Hardinger (johan@ahlbergpartners.se) eller Marcus Persson (marcus@ahlbergpartners.se).

Om ÅP

Åhlberg & Partners är ett registrerat revisionsbolag med sitt huvudsakliga verksamhetsområde i Dalarna. Vi är för närvarande åtta anställda, tre revisorer och fem redovisningskonsulter.

Åhlberg & Partners. Till vänster Johan Hardinger, till höger Marcus Persson.