Erfaren redovisningskonsult

Vill du arbeta med att hjälpa småföretagare att utvecklas? LR Ekonomi i Karlskrona växer och vi behöver därför bli fler.

I rollen som redovisningskonsult arbetar du nära kund i ett omväxlande arbete som spänner över allt från löpande redovisning till bokslut, deklaration och företagsrådgivning åt flera olika företagare. Du kommer också att tillsammans med övriga på byrån arbeta med att planera och strukturera arbetet.

Som person är det därför viktigt att du är lyhörd för kundens behov, gillar att bolla idéer och komma med förslag på lösningar. Då många av våra kunder vill ha konkreta råd är det viktigt att du inte är rädd för att fatta snabba beslut och sätta ned foten.

Kvalifikationer

– Minst fem års relevant arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult eller motsvarande, auktorisation genom Srf konsulterna är meriterande.
– Goda kunskaper inom redovisning och beskattning
– Erfarenhet av att leda andra i kunduppdrag
– Akademisk examen eller motsvarande relevant utbildning

Om oss

LR Ekonomi är en fristående, Srf auktoriserad, redovisningsbyrå i Karlskrona som är specialiserad på jord- och skogsbruk samt entreprenadverksamhet. Vi har dock kunder i ett flertal olika branscher. Gemensamt för dem är att de är fåmansaktiebolag och enskilda firmor med 1-15 som arbetar i företaget. Vi tror på det personliga mötet och arbetet präglas av värme och glädje, både kollegor emellan och mot våra kunder – det ska vara roligt att jobba hos oss och med oss!

Tillträde under andra halvan av 2020, löneanspråk och önskemål om omfattning lämnas. Vi tillämpar årsarbetstid. Skicka din ansökan till jobb@lr-ekonomi.se. Frågor besvaras av Joakim Runnsjö, joakim.runnsjo@lr-ekonomi.se.

Nyligen tilldelades vi priset Årets tillväxtbyrå 2019  – Blekinge län. Läs Revisionsvärldens intervju med Joakim Runnsjö.