Ekonomibolaget söker redovisningskonsult

Positiv stämning och högt i tak på nytänkande byrå.

Om företaget

Ekonomibolaget är en prisbelönt, nytänkande byrå vid Karlaplan i Stockholm som tillsammans med systerföretaget Lön & HR Bolaget skräddarsyr kompletta lösningar för outsourcing av redovisning, löner, HR, affärsrådgivning samt hållbarhetsredovisning åt små och medelstora företag.

Vi värdesätter relationen till våra kunder högt – när våra kunder växer, då växer också vi. Vi tänker sunt och långsiktigt i allt vi gör och skapar med hjälp av struktur och rutiner en stabil verksamhet som tillsammans med vårt tjänsteutbud utgör en perfekt samarbetspartner för våra kunder.

Som företag speglas vi av en positiv stämning, högt i tak och vi anordnar flera sociala aktiviteter för att man ska känna sig välkommen och inkluderad.

För dig med höga ambitioner är utvecklingsmöjligheterna även stora då alla anställda har 70 timmars utbildning per år för att kunna vidareutveckla sig själva både personligen och inom sina respektive områden. Friskvårdsbidrag erbjuds även.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult sköter du dokumentstyrning och rapportering för våra kunder i enlighet med REX. Utöver redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och K10 kommer du även att arbeta som en rådgivare åt våra kunder.

Du drivs av att hitta bra lösningar och utveckla långsiktigt hållbara strategier i samarbete med kunden, samt tycker att det är roligt att hålla i möten för att presentera de ekonomiska möjligheter du funnit.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en relevant utbildning samt ett par års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå. Det är meriterande om du har erfarenhet av företag i stark tillväxt då detta är något vi ofta hjälper våra kunder med.

Vi lägger stor vikt vid personlighet. För att trivas i rollen är du självgående och motiveras av att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande samt drivs av att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbetssätt för att öka kundnyttan.

Du kommer att ingå i ett team där arbetet sker både självständigt och i samarbete med dina kollegor. Vi ser fram emot att höra vem du är och att få berätta mer om oss för dig.

Ansökningsförfarande

Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att söka. Skicka din ansökan till: [email protected]

Läs mer på vår webbplats.