Ekonom med redovisningsinriktning, Linköping

Ida Infront söker nu en skicklig ekonom med redovisningsinriktning till sitt administrativa centrum. Vi erbjuder dig stora möjligheter att vara med och påverka samt ett utmanande och utvecklande jobb, med placering i nyrenoverade lokaler centralt i Linköping!

Det finns många fördelar med att arbeta för oss. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas. Vi är också ett värderingsstyrt företag med stark laganda, och vi satsar på våra medarbetare och deras möjligheter till kompetensutveckling.

Rollbeskrivning

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för ekonomi och lönehantering för flera bolag inom Addnode Group. Du rapporterar till Ida Infronts HR-chef men arbetar nära systerbolagens ledning. I din roll ingår att förse bolagens VD samt koncernens ekonomistab med finansiella rapporter och uppföljningar enligt gällande rutiner och tidplaner.

Arbetet styrs av koncernens och bolagens ekonomihandbok och du ansvarar bland annat för följande löpande uppgifter: budget och prognoser, löpande bokföring, granskning av lönekörning, kundfakturering och periodisering av intäkter samt bokslut, hantering av nyckeltal och ekonomiska analyser. Du ansvarar också inför myndigheterna avseende rapportering och betalning av samtliga skatter.

Verksamheten bedrivs på flera orter varför en del tjänsteresor kommer att ingå.

Din bakgrund

För att lyckas i tjänsten krävs akademisk utbildning inom ekonomi med redovisningsinriktning samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi anser också att det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiarbete i ett börsnoterat företag.

Du behöver ha avancerad kunskap i Excel samt goda kunskaper i Word och Powerpoint. Vidare ser vi att du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Vi tror att du är van vid att hantera olika IT-system och det är meriterande om du har kunskaper om Microsoft Dynamics NAV.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, strukturerad och effektiv. Du har också god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och klarar av att möta täta deadlines samt arbeta efter strikta rapporteringsrutiner.

Då arbetsbelastning är högre vid kvartalsbokslut, budget och årsbokslut är det viktigt att du är flexibel, stresståligt och kan hantera detta.

Vi tror också att du är prestigelös och kan arbeta såväl med avancerade som med enklare arbetsuppgifter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ida Infront anser att mångfald berikar verksamheten och välkomnar sökande med olika bakgrund, kön, erfarenhet samt personliga egenskaper. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag: 2017-09-30

Företagsinformation

Ida Infront är ett väletablerat företag med mångårig erfarenhet av ärendehantering, e-arkiv och säkert informationsutbyte. Företaget grundades 1984 i Linköping och är en del av IT- koncernen Addnode Group.

Våra kunder återfinns främst bland myndigheter, försäkringsbolag samt banker. Vi hjälper våra kunder att lösa sina verksamhetsbehov genom att implementera systemlösningar med vår egenutvecklade produktfamilj iipax som grund. Våra kontor finns i Stockholm, Linköping, Oslo och Mumbai.

Ansök om tjänsten här.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Fler platsannonser

Redovisningskonsult med ansvar för mindre byrå

Till BTR’s dotterbolag Berlis Redovisning söker vi en senior redovisningskonsult med ansvar för våra tre erfarna redovisningskonsulter. Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete på byrå och ett genuint intresse av redovisning och att leverera hög kundservice.

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom, Stockholm

AB Sagax söker koncernredovisningsekonom till huvudkontoret i Stockholm.  Du kommer att arbeta med konsolideringsfrågor, koncernredovisning och finansiell rapportering. AB Sagax är ett snabbt växande fastighetsbolag som är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Group Accountant till Scandic Hotels, Stockholm

Nu söker vi dig som vill arbeta som Group Accountant på en av Nordens ledande hotellkedjor, Scandic Hotels.

Group Reporting Accountant, Stockholm

ç…

Erfaren skattekonsult till Luleå

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Redovisningskonsult, Göteborg

Är du en driven redovisningskonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Revisionskontoret vid Stockholms läns landsting rekryterar

Är du revisor, ekonom eller utredare och intresserad av samhällsutveckling är du välkommen att söka en ny utmaning i ett kvalificerat och varierande arbete i ett landsting i ständig förändring.

Senior lönekonsult till Gävle

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Senior Internal Auditor – Financial Services to Scania, Södertälje

Scania is expanding its Group Internal Audit function due to the steady growth of the company. Currently we are looking for several skilled Senior Internal Auditors to ramp-up our new Financial Services audit department (ZAB).

Group Financial Controller, Stockholm

Till investeringsbolaget Ratos söker vi nu en Group Financial Controller. Som en del av koncernredovisningsgruppen kommer du att arbeta med inrapportering från dotterbolag, analys, konsolidering, bokslutsarbete samt internrapportering.