Dooer söker Sveriges mest pedagogiska revisor eller redovisningsekonom

Vi på Dooer har som mål att vara Sveriges bästa bokföringsbyrå. Nu utökar vi vårt nystartade ekonomiförlag och publikationsteam och söker därför dig som älskar att skriva och tror dig vara en av Sveriges bästa och mest pedagogiska revisor eller redovisningsekonom.

Du kan allt kring bokföring, och det du inte kan tar du reda på. Du älskar att skriva och att standardisera. När du är en del av teamet på Dooer så gör du det genom att ta fram utbildningar, både för våra ekonomer och kunder, som säkerställer att alla arbetar likadant och att allt blir rätt. Majoriteten av det du skapar blir publikt och de verk du skriver kommer läsas av hundratusentals företag och andra ekonomer i Sverige.

Du vill driva förändring

Du är med och bygger upp vårt ekonomiförlag och publikationsteam, där syftet är att lära ut och göra det lättare att förstå ekonomi och bokföring. Målet är att bli ett modernt förlag med material online och på sikt även som fysiska böcker. Det här är en unik möjlighet för dig som har en gedigen kunskap och för dig som vill att det du skapar verkligen gör förändring och driver fram förändring i branschen.

Det här är du

För oss på Dooer är det viktigt att alla Dooers trivs, därför tror vi att det här är saker som kännetecknar dig:

  • Du är väldigt strukturerad som person och inte bara förstår standarder, du förespråkar och förstår nyttan av dem.
  • Du tror dig vara mer pedagogisk och pragmatisk än dina kollegor och vet hur du hittar den mest optimala lösningen på saker. Du älskar att skriva och kan enkelt göra dig förstådd.
  • Du ser och vet att struktur i text har lika stor betydelse, om inte ännu mer, som innehållet i en text för att mottagaren ska förstå.
  • Med rätt mängd tid kan du ta fram en artikel från grund till slutversion utan att behöva en redaktionschef, på sikt kan du ta den rollen mot dina kollegor.
  • Skapa från där du är med alla fördelar
  • Vi tror inte att alla ekonomiexperter bor i Västerås där vi har huvudkontor, därför söker vi nu i hela landet. Tjänsten är på distans men på alla andra sätt en fast tjänst med precis alla fördelar som dina kollegor på Dooer har. Oavsett var du arbetar har du precis samma fördelar som resten av dina kollegor på Dooer har. Du sitter där det passar dig och får det du behöver för att på bästa sätt kunna utföra ditt arbete.
  • Nu när du tillhör Dooerfamiljen så kommer du dagligen ha möten med dina kollegor via Google Meet. Där driver du dina projekt, håller i utbildningar, har synkmöten med byråchefer eller kollegor som du även vill testa ditt material på.

Om vi precis har beskrivit just dig, då är vi en match made in heaven. Vi ser fram emot din ansökan och att ses på en virtuell fika på Google Meet.

Förmåner för dig

Förutom genomtrevliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter erbjuder vi även förmåner som till exempel privat sjukförsäkring, generöst friskvårdsbidrag och mycket mer.

Läs mer om tjänsten här