Delta revision växer, vill du växa med oss?

Vi söker dig som har jobbat några år som revisionsmedarbetare - eller dig som nyligen har blivit auktoriserad revisor.

Delta revision är en revisionsbyrå med kunder över hela Mälardalen. Sedan några år tillbaka har vi ett konstant inflöde av nya och spännande uppdrag och söker därför dig som har några års erfarenhet av revisionsyrket som vill hjälpa oss på vår resa.

Vi har kontor i Stockholm och Västerås och du kan därför bo var som helst i Mälardalen. Stockholmskontoret ligger på Fridhemsplan i helt nyrenoverade lokaler. Vi söker dig som antingen har jobbat några år som revisionsmedarbetare eller nyligen har blivit auktoriserad revisor och är redo för nästa steg i din utveckling. Vi har stor variation bland våra kunder. De varierande arbetsuppgifterna på en revisionsbyrå tror vi att du är bekväm med, det viktigaste är att du har engagemang för kunden och gillar gemenskapen som den lilla byrån erbjuder.

Delta revision har idag tio anställda, varav tre auktoriserade revisorer och jobbar i princip enbart med revision av ägarledda bolag, bostadsrättsföreningar och stiftelser. Vi har av RI godkänd utbildningsplan.

Läs mer på www.deltarev.se.

Mejla din ansökan senast den 7 juli till: [email protected]