Delägare till WeAudit

Har du funderat på om du verkligen är på rätt byrå? Finns det saker som du tycker kan göras bättre eller behöver du en nytändning? Vi växer och söker därför kundansvariga revisorer som vill vara med som delägare och bygga branschens bästa och modernaste revisionsbyrå.

We erbjuder dig…

en spännande entreprenörsresa, med en unik chans att vara med och bygga en helt ny typ av revisionsbyrå. Vi utvecklas på många fronter och du har alla möjligheter att påverka på de områden som du brinner för. Vi har ett tydligt delägarerbjudande och hjälper dig med övergången till oss.

Du får branschens kanske mest spännande arbetsplats! Med bra arbetsvillkor, som maxad friskvård, träning på arbetstid, mängder av utbildning, jobba på distans och mycket mera.
Balans i livet på framtidens revisionsbyrå!
Livet är mycket mer än bara jobb. Hobby, familj, träning, vila och karriären. Därför förändrar vi sättet revisorer jobbar på. Till exempel genom att automatisera arbete, flytta arbetspucklar från våren m.m.

Så att allt härligt får plats i ditt liv.

Du ♡ WeAudit

Du söker ett arbetsliv som är så roligt, effektivt och smart som möjligt. Du vill leverera revision på ett genomtänkt och smidigt sätt, där priset till kunden är lika schysst som din arbetsdag. Kanske har du redan egna idéer om modern, digital revision som du skulle vilja utveckla. Eller så vill du få chans att fokusera på att leverera stort värde till dina och dina kollegors kunder…

We are, We believe, We do

Vårt namn bygger på “We”. Vi samarbetar med kunderna, vi delar på arbetet, på utmaningar och framförallt på glädjen! Vi tror på en värdeskapande revision som ger en härlig tillvaro för dig och en värdefull hjälp till våra kunder. Därför utvecklar vi egna affärsmodeller, arbetssätt, program, mallar och smarta checklistor.

Är du nyfiken på att veta mer?

Vi söker fler påskrivande revisorer som bidrar med en härlig energi till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad. Men vi vill också etablera oss på nya orter. Väx med oss på ett av våra befintliga kontor eller anslut din byrå till WeAudit!

Har du egen kontorsverksamhet idag?

Vi vill etablera oss på fler orter. Huvudsakligen lite större orter med ett starkt näringsliv. Om du har en verksamhet till exempel i Malmö/Lund, Linköping/Norrköping, Örebro, Umeå… Hör av dig!

WeAudits nytänkande kring teknisk modernisering och arbete med personalfrågor och balans i livet gav oss utmärkelsen som Årets framtidsbyrå av FAR.

Tveka inte att ta en första kontakt med vår VD Henrik Ahnkron, 010-410 29 48 eller [email protected].

Läs mer om WeAudit
Stockholm | Göteborg | Mälardalen | Värmland

Fler platsannonser