Delägare och medarbetare till WeAudit

Känner du ibland att livet som revisor är lite väl stressigt? Att det blir längre arbetsdagar än du tänkt dig. Att du hellre skulle vilja njuta av de där fina sommarkvällarna i juni, i stället för att sitta på kontoret med försenade bokslut. Ta kontakt med oss idag så kan vi tillsammans ändra på det.

We erbjuder dig

…en spännande tillvaro med en unik chans att vara med och bygga landets bästa revisionsbyrå. Vi har en hög entreprenörsanda och förändringstakt. Du får marknadens kanske bästa personalförmåner. Med maxad friskvård, träning på arbetstid, mängder av utbildning, möjligheter att jobba hemifrån och mycket mera. Men framförallt kan alla medarbetare bli delägare! Även medarbetare som inte är auktoriserade. Vi tror på jämlikhet och laganda.

Balans i livet

Balans i livet på framtidens revisionsbyrå! Vi tycker att hela livet är viktigt. Hobby, familj, träning, vila och karriären. Därför förändrar vi sättet revisorer jobbar på. Till exempel genom att automatisera, flytta arbetspucklar och jobba hemifrån. Så att allt härligt får plats i ditt liv.

Du ♡ WeAudit

Du söker ett arbetsliv som är så ro

ligt, effektivt och smart som möjligt. Du vill leverera revision på ett genomtänkt och enkelt sätt, där priset till kunden är lika schysst som din arbetsdag. Kanske har du redan egna idéer om modern, digital revision som du skulle vilja utveckla?

We are, We believe, We do

Vårt namn bygger på “We”. Vi samarbetar med kunderna, vi delar på arbetet, på utmaningar och framförallt på glädjen! Vi tror på en värdeskapande revision som ger en härlig tillvaro för dig och en värdefull hjälp till våra kunder. Därför utvecklar vi egna affärsmodeller, arbetssätt, program, mallar och smarta checklistor.

Är du auktoriserad revisor?

Vi söker fler påskrivande revisorer i Stockholm, Göteborg och Karlstad som bidrar med en härlig energi och nya spännande kunduppdrag. Det kommer även finnas flera möjligheter att utvecklas genom att anta någon av våra viktiga interna roller. Kanske är du till och med vår nästa VD…

Öppna positioner för revisorsmedarbetare

Du har kanske hunnit börja jobba något år, men funderar på om du hamnat rätt? Vi söker just nu medarbetare med ca 1-3 års erfarenhet av revision till våra kontor i Stockholm och Karlstad. Med start i höst. Ansök direkt, på vår hemsida.

Väx med oss på en av våra befintliga kontor eller starta igång WeAudit där du är.

Har du egen kontorsverksamhet idag?

Vi vill etablera oss på fler orter. Om du har en verksamhet till exempel i Skåne, Linköping/Norrköping, Örebro, Umeå… Hör av dig!

WeAudits nytänkande kring teknisk modernisering och arbete med personalfrågor och balans i livet gav oss en nominering till Årets framtidsbyrå av FAR.

Tveka inte att ta en första kontakt med vår VD Henrik Ahnkron, 010-410 29 48 eller henrik.ahnkron@weaudit.se.

 

Fler platsannonser