Delägare inom ett år?

Revisionsansvarig i Göteborg

 

Vi söker dig som tänker långsiktigt och vill vara med och utveckla bolaget och driva det framåt. Rollen innefattar arbete som auktoriserad revisor på revisionsuppdrag och arbete internt på RSM som revisionsansvarig. Du leder vårt kvalitetsarbete inom revision och arbetar med att förvalta och utveckla revisionsmetodiken, du kan även komma att hålla i interna utbildningar. Under året kommer vi att tillsammans med kollegor i vårt internationella nätverk implementera en uppdaterad revisionsmetod och ett nytt, egenutvecklat revisionsprogram och vi ser att du kommer vara drivande i detta projekt.

Vårt kontor finns i härliga och nyrenoverade lokaler i centrala Göteborg och vi är cirka 55 medarbetare totalt.

Kvalifikationer

Vi ser att du har flera års erfarenhet av arbete som auktoriserad revisor, erfarenhet av revision av internationella företag och trivs med att ha eget kundansvar. Du har ett uttalat intresse för frågor som rör kvalitet, metodik och regelverk och tycker om att arbeta med den slags frågeställningar. Har du även ett driv och en vilja att ständigt utvecklas inom ditt yrke samt en pedagogisk ådra, där du har lätt för att dela med dig av din kunskap och erfarenhet till våra andra medarbetare, kommer du att lyckas i denna roll.

Om företaget

RSM erbjuder en värld av tjänster inom ekonomi, där det lokala och det globala smälter samman till en helhet. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som kan skapa stora värden, underlätta våra kunders utveckling och säkerställa att de fattar rätt ekonomiska beslut för sina verksamheter – alltid med den personliga relationen i centrum.

Det finns många goda skäl att arbeta på RSM. Härlig stämning, stimulerande arbetsuppgifter,tydlig väg till delägarskap, generösa förmåner och internationella karriärmöjligheter, bara för att nämna några.

Företagsklimatet på RSM erbjuder en trevlig utmaning för den som vill spänna sin båge och gott om belöningar för den som lyckas i sitt arbete. Att arbeta hos RSM är att arbeta med frihet under ansvar. Du som söker arbete hos oss gillar att driva din egen utveckling – givetvis med full stöttning av oss och med hjälp av moderna arbetsverktyg. Hos oss får du goda möjligheter att bygga upp din egen kompetens när du hjälper våra kunder att förverkliga sina visioner.

Vad är då viktigast för dagens – och morgondagens – toppkonsulter? Att ha kul på jobbet, såklart! Vägen dit går via nöjda kunder, som i sin tur skapas av nöjda medarbetare. Därför är vårt mål att bli Sveriges Bästa Arbetsplats och vi är redan certifierade som Great Place to Work. Vi tror att du som medarbetare kommer trivas bra hos oss!

Läs mer om tjänsten här.

Fler platsannonser