BTS Group söker driven och skarp koncerncontroller

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med bred erfarenhet av redovisning och controllinguppgifter, gärna från noterat bolag eller från någon av de större revisionsbyråerna.

BTS är ett framgångsrikt globalt företag inom sektorn för företagstjänster, som bistår världsledande företag i verkställande av strategier, ledarskapsutveckling och säljträning. Vi växer stadigt och behöver utöka ekonomifunktionen med en skarp och driven koncerncontroller. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringen och tjänsten kommer att anpassas efter den person vi anställer. Det viktigaste är att du har ett intresse för arbetsuppgifterna, har stor nyfikenhet och en vilja att utvecklas. Du kommer att ingå i koncernens centrala ekonomifunktion och rapportera till Chief Accounting Officer. Kontoret är placerat i charmiga lokaler på Östermalm i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Koncernredovisning och konsolidering inklusive månadsbokslut och kvartalsrapporter samt årsredovisning för koncernen
  • Analys, uppföljning och rapportering
  • Interna och externa kontakter med t ex dotterbolag, revisorer och myndigheter
  • Ad hoc-stöd till CFO och CAO
  • Effektivisering av rutiner och processer.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med bred erfarenhet av redovisning och controllinguppgifter, gärna från noterat bolag eller från någon av de större revisionsbyråerna. För tjänsten tror vi du behöver några års relevant erfarenhet. Intresse för det digitala, goda kunskaper i Excel samt engelska är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Då man på BTS är samarbetsinriktade och jobbar nära varandra är det av största vikt att du är prestigelös, flexibel och lösningsfokuserad. En prestigelöshet och ett familjärt sätt präglar avdelningen varför det är en förutsättning att du har en positiv energi och trivs med att jobba högt och lågt. Du har en stark egen motor, trivs att arbeta i ett högt tempo och tar gärna egna initiativ. Du har en analytisk läggning och ser helheter, men är samtidigt noggrann med detaljer.

Vad erbjuder företaget dig?
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med utvecklingsmöjligheter i ett engagerat team i ett dynamiskt börsnoterat multinationellt företag med en stark företagskultur som bidragit till vår framgång. Din arbetsplats är i trevliga lokaler på vårt huvudkontor nära Östermalmstorg i centrala Stockholm.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BTS med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Magnus Åberg på 070-9817751. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 juni 2018.

Sök tjänsten här.

Om företaget
BTS Group AB är ett internationellt tjänsteföretag med huvudkontor i Stockholm och över 600 medarbetare vid 37 kontor i sex världsdelar. Vi fokuserar på individerna när organisationer ska genomföra strategiförändringar och arbetar med ledare på samtliga nivåer genom affärssimuleringar eller andra former av upplevelsebaserad inlärning. Verksamheten startade 1986 och BTS är idag partner till närmare 450 företag och organisationer, inklusive fler än 30 av världens 100 största multinationella företag. BTS är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs gärna mer på www.bts.com

Fler platsannonser