Bli delägare hos WeAudit

Söker du ett äventyr? Vill du fortare framåt än dina kollegor? We växer. Haka på!

WeAudit kommer förändra sättet vi revisorer jobbar på. Du kommer kunna revidera i hängmattan och skaffa kunder medans du sover. Vi ska nu växa på nya orter och på befintliga kontor.

Om dig?

Är du Auktoriserad revisor med egna kunder men som antingen, sitter “ensam” och känner att du vill vara del av något större. Eller kanske på en byrå där dina smarta idéer inte lyssnas på, där man fortfarande använder fax och klockorna stannat.

Inte auktoriserad revisor än?

Du kanske hunnit börja jobba några år men funderar på om du hamnat rätt. Har ett gäng idéer för modern revision men dom andra fattar inte, eller orkar inte.

We erbjuder dig:

Du får möjlighet att arbeta med stor frihet och eget ansvar, samtidigt som du får en unik chans att bygga landets bästa revisionsbyrå. Du kommer få jobba med våra skräddarsydda program som du är med och förbättrar. För att göra ditt arbetsliv så roligt, effektivt och enkelt som möjligt.

Vi har en öppen delägarmodell och du kommer erbjudas att bli partner. Då blir du medlem i en glad grupp samtidigt som du äger en del i våra egenbyggda system som vi tror kommer skapa stora värden för oss ägare.

We are, We believe, We do:

Vi är fortfarande i startblocken och har framtiden för oss och vågar satsa på något nytt. Vårt namn bygger på “We”, och detta är stommen i hur vi beter oss. Vi samarbetar med kunderna, vi delar på arbetet, på motgångar och framförallt, glädje!

Därför är inkluderande och jämlikhet väldigt viktigt för oss. Vi strävar efter balans i livet och jobbar mycket med att jämna ut arbetstimmarna över året och att hitta flexibla arbetssätt när man behöver det.

Öppna positioner

Just idag har vi inte någon särskild stol som är tom, men vi kommer behöva fler medarbetare i framförallt Göteborg och Karlstad. Håll dig uppdaterad på www.weaudit.se.

Vi ska också etablera oss på fler orter. Om du har en verksamhet i till exempel Skåne, Linköping/Norrköping, Örebro, Umeå… Hör av dig!

Till vår VD Henrik Ahnkron, på tele +46 10-410 29 48 eller henrik.ahnkron@weaudit.se.

Fler platsannonser