Bli Affärschef Skatt på Ludvig & Co

Vi gör nu en storsatsning inom skatterådgivning och söker ledaren som ska bygga upp vår affär till nya nivåer.

Om du vill vara den som leder vår tillväxtresa inom skatteområdet kan din nästa roll vara som Affärschef Skatt på Ludvig & Co. Då är du med och skapar den bästa arbetsplatsen i det ledande rådgivningsföretaget där skatt är ett av våra viktigaste kompetensområden. Ditt fokus är på medarbetare, kund och affär.

Led vår skatteverksamhet till nya nivåer

Vi gör nu en storsatsning inom skatterådgivning och söker en ledare till vårt skatteteam med uppdraget att växa vår affär till nya nivåer. Vi har mycket kompetens inom skatt på Ludvig & Co med skatteteamet som våra främsta experter. De, tillsammans med vår stora kundbas över hela Sverige som efterfrågar skatterådgivning, ger dig som affärschef en fin utgångspunkt för att växa vår verksamhet. Med sikte på att skatterådgivningen ska bli en betydligt större del av vår affärsportfölj är möjligheterna att forma verksamheten mycket stora.

Vi har över 100 kontor i hela Sverige och din placeringsort anpassas efter ditt närmaste kontor.

Rollen som Affärschef

Som affärschef har du det övergripande ansvaret för din grupp av medarbetare gällande kundleverans med kvalitét, tillväxt i affären, rekrytering av rätt kompetens osv. Du kombinerar ledarrollen med eget kundarbete och anpassar arbetsfördelningen efter kundernas behov, kompetenserna i teamet och medarbetarnas arbetsutrymme.

Ledarskapet i Ludvig & Co utgår från våra ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. Genom återkommande ledarträffar och ledarutbildningar, i en organisation med fokus på ständigt lärande, utvecklas du som ledare.

Du ingår i ledningsgruppen för Marknadsområde Specialistrådgivning tillsammans med andra affärschefer och din närmaste chef Marknadsområdeschef Katarina Duvemyr.

Vem söker vi?

Du har gedigen kompetens inom skatt och erfarenhet av att arbeta som rådgivare och konsult med eget ansvar för ditt resultat. Meriterande är kompetens inom beskattning av enskild firma.

Du har erfarenhet av ledaruppdrag med personalansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig och resultatorienterad samtidigt som du har förmåga att samarbeta med övriga delar av organisationen där kundrelationen finns.

Bli en del av Ludvig & Co

När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

Låter det intressant? Sök tjänsten här!

Fler platsannonser