Baker Tilly Halmstad söker revisionsmedarbetare

Vill du jobba på en revisionsbyrå som ligger i framkant och bli en del av ett glatt och prestigelöst gäng?

För oss är det viktigt att våra medarbetare är kompetenta men minst lika viktigt är att du gillar och delar våra kärnvärden. Vi tror därför att du är en pigg och nyfiken person som har lätt för att lära, du är framåt, social och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du är engagerad och tar ansvar för ditt arbete.

Dina blivande kollegor trivs på jobbet, vi är seriösa men inte speciellt allvarliga! Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av revision och ekonomisk utbildning från högskola eller
universitet.

Vi arbetar aktivt för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och satsar därför mycket på utbildning och utveckling av vår personal och våra tjänster. Våra kunder finns inom många olika branscher men den gemensamma nämnaren är att de är små och medelstora ägarledda företag.

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan redan idag (dock senast 31/5) till carola.unnerhed@bakertilly.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Baker Tilly Halmstad har idag 34 medarbetare och erbjuder tjänster inom revision, redovisning, löner, bokslut/årsredovisning, skatterådgivning och HR-tjänster. Vår verksamhet ägs och drivs lokalt och vi ingår i Baker Tilly Sverige, ett nätverk med ca 700 medarbetare på ett 70-tal kontor runt om i Sverige.

Besök oss gärna på www.bakertillyhalmstad.se

Fler platsannonser