Auktoriserade redovisningskonsulter till Växjö

Confido Redovisning fortsätter att växa och söker nu ytterligare redovisningskonsulter som vill stärka upp vårt team. Hos oss får du möjlighet att vara med och bygga framtidens redovisningsbyrå.

Vi söker sociala och drivna personer som vill bidra till att våra kunder känner sig trygga i rollen att driva företag. Du är idag en auktoriserad redovisningskonsult eller revisor som arbetar självständigt med redovisning, bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt kvalificerad rådgivning.
Vi vill ge våra kunder den bästa kundupplevelsen och därför behöver du vara serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du är van att jobba självständigt och med stort engagemang för kunder och kollegor. Du blir en del i vårt team och samarbetar gärna för att utveckla vår verksamhet.
Våra kunder är i huvudsak små och medelstora ägarledda företag, vilket är både spännande och utmanande eftersom du blir involverad i kundernas hela verksamhet. Du får därmed en möjlighet att vara en del av dina kunders framgång.

Kompetenser och erfarenheter:

• Företagsekonomisk utbildning, gärna civilekonom med inriktning redovisning
• Erfarenhet av arbete som auktoriserad redovisningskonsult eller revisor
• Erfarenhet av ledarskap meriterande
• Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift
• B-körkort

Om oss

Confido Redovisning AB är en FAR-ansluten redovisningsbyrå, som arbetar enligt REKO.
Vi är idag 13 medarbetare och arbetar främst i Vismas programserie, Fortnox och Office365.
Du får möjlighet att vara med om att bygga framtidens redovisningsbyrå och att arbeta på en inspirerande arbetsplats. Vi investerar mycket i utbildning av våra medarbetare i syfte att ge dem förutsättningar att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Vår ambition är att erbjuda våra kunder tjänster som gör dem mer lönsamma och framgångsrika än sina branschkollegor.

Vi tror på moderna verktyg, smarta rutiner, digitalisering och automation. Framförallt är det våra duktiga och engagerade medarbetare, som målmedvetet och engagerat tar hand om våra kunder, som gör detta möjligt. Vi värdesätter personliga relationer och möten med våra kunder. Vi vill, även att vi växer, fortsätta att vara den personliga byrån.

Redovisningsbranschen är under förändring. Du behöver därför vara öppen för förändringar och utmaningar. Vi finns på Deltavägen 7 i Växjö i moderna kontorslokaler med egna rum och bra arbetsmiljö.
För frågor kring rollen kontakta Rolf Dahlberg, VD, på telefon 0705-200 130 eller Åsa Lennartsson, kontorschef, på telefon 0705-88 57 43.
Mer info på Jobba hos oss!
Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Skicka din ansökan och CV till rolf.dahlberg@confidoab.se