Auktoriserad Revisor….. nu eller snart? Allians rekryterar!

Vi har rekryterat många duktiga kollegor under hösten och vi växer fortfarande. Nu söker vi ännu flera kollegor som är - eller snart kommer vara - auktoriserad revisor.

Allians Revision & Redovisning AB

Allians är sedan den 1:a Juni i år är en registrerad revisionsbyrå som också tillhandahåller andra tjänster inom ekonomi samt utbildningar. Att bli registrerad är ytterligare ett steg i Allians tillväxtstrategi om att bli ett bra och självklart alternativ till de stora byråerna. Bolaget har den senaste tiden utvecklat organisationen till att kunna ta emot fler och större kunder som tidigare har varit hänvisade till någon utav de större registrerade bolagen. Allians har alltid haft flera stora kunder men styrkan har legat på mindre och medelstora ägarledda företag. Affärsidén är att vara en fullservicebyrå som levererar högkvalitativa tjänster anpassade till kund.

Vi värdesätter kundrelationen och kundnyttan och vill arbeta för våra kunders framgång. Detta vill vi uppnå med ett arbete i balans med en hållbar syn på arbetsbelastningen.

Vi har tre kontor belägna i Barkarby, Visby och på Rosenlundsgatan på söder i Stockholm.

Vem söker vi?

Som auktoriserad revisor på Allians har du möjlighet att genom vårt stora nätverk och med våra erfarna kollegor bygga eller vidareutveckla din kundstock. Att planera uppdragen tillsammans med revisorer som alla har många års erfarenhet av flera branscher och bolagstyper. Du har ett stort ansvar i att skapa och behålla en mycket god kundrelation som är Allians viktigaste grundsten. Att vara en närvarande revisor med fokus på rådgivning, gärna året om. IFRS är ett högst meriterande om du har kunskap eller erfarenhet inom.

Är du inte auktoriserad ännu men funderar på att skriva provet snart, hjälper vi till att förbereda dig och står vid din sida i detta viktiga karriärsteg.

Vi värdesätter personlig utveckling och arbete i balans!

Låter det intressant kontaktar du:

Marina Stubbing på tel: 08 509 064 07 eller mail: marina.stubbing@re-allians.se

Gå gärna in på vår hemsida www.re-allians.se och läs mer.

 

Fler platsannonser