…och här är Hallands finalister i tillväxt

Byråer från bland annat Laholm, Halmstad och Varberg slåss om att bli Årets tillväxtbyrå i Hallands län 2021.

Kombibyrån Bjärehäll Herne & Partners i Halmstad tog hem priset 2019. Redovisningskonsulten Thomas Bjärehäll och revisorn Niklas Herne har båda drivit mindre byråer tidigare i karriären som blivit uppköpta av PwC. För sju år sedan hoppade de av storbyrån och startade eget. Nu är de finalist igen.
En annan snabbväxande byrå på listan är Sense4 Solutions. Redovisningsbyrån grundades 2016 av Michael Cavallin. Byrån omsatte 3,4 Mkr i fjol men idag listar de hela tio medarbetare på webbplatsen.

Egentligen är det bara aktiebolag som är med i uttagningen av Årets tillväxtbyrå, men i Halland gör vi undantag för två välkända byråer i Baker Tilly-nätverket. Det är Baker Tilly Ahlgren & Co, med tre kontor i Falkenberg, Varberg och Mjöbäck, samt Baker Tilly Halmstad, med byråledaren Jessica Herrlin. Båda drivs som kommanditbolag och har vuxit stadigt.

Alla finalister till Årets tillväxtbyrå i Hallands län 2021

Baker Tilly Ahlgren & Co (drivs som KB)
Baker Tilly Halmstad (drivs som KB)
Balans Ekonomi i Hasslöv AB
Bjärehäll Herne & Partners AB
BS Redovisning AB
Företagsrevisorn i Laholm AB
Nordrevik Ekonomi AB
Sense4 Solutions AB
Tre Händer AB
Wallin Ekonomikonsult AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]