…och Årets auktoriserade redovisningskonsult

Glad pristagare

Priset som ”Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult 2022” togs hem av Jeanette Lidman, på Järfälla Redovisning utanför Stockholm.

”Med 3 600 Srf Auktoriserade medlemmar har vi ett bra underlag att nominera kandidater till redovisnings- och lönebranschens finaste utmärkelser”, säger Srf konsulternas förbundsordförande Frans Blom.

Juryns motivering:
”Vår vinnare av Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult 2022 har uppfyllt drömmen om att starta egen byrå och fått den att växa. Detta tack vare sin starka drivkraft och genuina intresse för att hela tiden vilja lära mer och utvecklas. Denna konsult visar på ett mycket stort engagemang för kunden i både med- och motgång och är ett levande exempel på att det går att ta betalt för bra kvalitet i redovisningsbranschen. Denna Auktoriserade Redovisningskonsult hittar alltid vägar framåt och präglas av devisen; det finns inga problem, bara lösningar, ibland är de lite tidskrävande bara.”

Transparens: Revisionsvärldens chefredaktör Martin Hammarström sitter i jurun som utser pristagarna. I juryn sitter även Eva Cooper, Regionchef hos Företagarna, Caroline Szyber, vice förbundsordförande hos Småföretagarna samt Srf konsulternas auktorisationsråd och ledning. Pristagarna utsågs bland ett 80-tal nominerade konsulter och verksamheter runt om i landet.

Redaktionen

[email protected]