Nya partner på prisad Piteåbyrå

Tillväxtbyrån siktar mot att vara 25 anställda inom några år.

Katarina Eriksson, Carola Lundgren och Jessika Andersson. Foto: Revisionären.

Carola Lundgren tar in två medarbetare som delägare i Revisionären, Piteåbyrån hon driver sedan 15 år tillbaka. Nya partner är Katarina Eriksson och Jessika Andersson, båda auktoriserade redovisningskonsulter och mångåriga medarbetare. Carola Lundgren är kvar som huvudägare och revisor.

”Sedan starten av företaget har vi utvecklats med hjälp av personalens idéer och engagemang så detta är ett naturligt steg i vår fortsatta utveckling, det känns fantastiskt roligt”, säger Katarina Eriksson i ett pressmeddelande.

Revisionären har sedan starten 2005 anställt drygt en person per år. Idag har kombibyrån 19 anställda. Byrån vann 2018 Vismas pris Bästa Redovisningsbyrå – Medarbetarnas val. Man har även blivit nominerade till Årets Framtidsbyrå av FAR och till Revisionsvärldens pris Årets tillväxtbyrå – Norrbottens län.

”Nu kan vi ta ytterligare ett kliv in i framtiden. Vi ska vara 25 anställda inom några år och fortsätta utveckla personal och kunder genom att jobba enligt devisen ’En roligare sista rad’”, säger Jessika Andersson som är verksamhetschef på byrån sedan ett par år tillbaka.

Martin Hammarström

[email protected]