Luncha med Norrbottens raketbyråer

Finalister möts i Luleå – bara en går hem som ”Årets tillväxtbyrå”.

Stadshotellet på Storgatan i Luleå. Foto: Elite Hotels.

Den 6 december kommer CloudLunch till Luleå. Eventet ger stora och små byråer möjligheten att nätverka med lokala branschkollegor och se framtidens redovisningslösningar. På lunchen koras även Årets tillväxtbyrå – länets mest snabbväxande byrå som även ökar i vinst och soliditet, enligt en undersökning av UC. Bland de nominerade byråerna som har chans att kamma hem priset hittar vi:

  • Revisionären, med kontor i Piteå. Byrån omsatte under 2017 drygt 10 Mkr och antalet anställda har ökat stadigt de senaste åren. Idag är de totalt 17 anställda. Byrån, med kändisrevisorn Carola Lundgren i spetsen, är van vid utmärkelser. Nu senast prisades de på Visma Accounting Awards.
  • Kreativgruppen Luleå, som i fjol omsatte 9 Mkr. Förutom kontor i Luleå har de även en arbetsstyrka i Stockholm. Byrån har även ett kontor i Frankrike där de hjälper skandinaviska företag och privatpersoner samt franska företag som är etablerade i Sverige. Totalt är de 30 anställda varav 10 sitter i Luleå.
  • LR Revision & Redovisning i Norr. Byrån omsatte under föregående år närmare 18 Mkr. Byrån har 19 anställda med kontor i Piteå och Älvsbyn.

Nedan listas samtliga byråer i Norrbottens län som tävlar om priset.

Ekonomi och Skattejuridik i Boden AB
Kreativgruppen Luleå AB
LR Revision & Redovisning Norr AB
Resultat Redovisning & Revision i Piteå AB
Revisionären AB
Småföretagsbyrån i Sverige AB
TM Redovisning AB

Revisionsvärlden och 24SevenOffice är initiativtagarna bakom CloudLunch och priset. Läs mer och anmäl dig till CloudLunch Luleå här.

Linda Pappa

linda.elefteria@hotmail.com