Nätverksträffar behövs – även i coronatider

Pandemin stoppar inte Byrålunch, de regionala nätverksträffar som Revisionsvärlden anordnar under hösten tillsammans med bokslutsprogrammet Agoy. Som en smittskyddsåtgärd hålls träffarna nu som Zoom-möten, ett möte för varje län.

Vi kör ut lunchsallader till alla deltagare som jobbar på den ort där den ursprungliga lunchen var planerad (oftast huvudorten i länet).
Övergången till Zoom innebär att du som av smittskyddsskäl tvekat att anmäla dig till Byrålunch nu kan göra så. Och att du som driver din byrå utanför residensstaden slipper åka dit.
Anmäl dig en Byrålunch på din ort, så skickar vi Zoomlänk när det är dags för din regional och digitala nätverksträff.

Program:

  • Så bra går konkurrenterna – årets regionala UC-studie av redovisnings- och revisionsbranschen i ditt län.
  • Agoys grundare Carl-Magnus Falk berättar varför han utvecklat ett eget bokslutsprogram och hur bokslutsprocessen är ett gyllene tillfälle att kliva fram som rådgivare.
  • Revisionsvärldens grundare Martin Hammarström om nättidningen som blivit många byråers främsta redskap för omvärldsbevakning.
  • Årets Tillväxtbyrå 2020: vår prestigefyllda utmärkelse till den revisions- eller redovisningsbyrå som växer snabbast i länet, och samtidigt ökar rörelseresultatet.

Lunchen tar en timme. Hitta en Byrålunch nära dig här.

Väl mött!

Martin Hammarström
Chefredaktör

Martin Hammarström

[email protected]