LRF Konsult rekryterar företagsrådgivare

”Ska skapa affärsnytta för landets småföretagare”.

Frida Karlsson
Sponsrat innehåll från LRF Konsult

Rådgivningsbehovet bland landets småföretagare ökar och därför rekryterar LRF Konsult nu fler erfarna redovisningsekonomer som har några års erfarenhet av rådgivning och kundansvar. Med en stark lokal närvaro med kontor på 135 orter erbjuder man chanser att jobba över hela Sverige. Att LRF Konsult satsar på sina medarbetare syns genom olika utmärkelser som en hög placering i Sveriges bästa arbetsgivare och Karriärföretagen.

“Vi vill anställa personer som brinner för att utveckla landets småföretagare.  Du ska vara intresserad av allt kring hur man driver ett mindre företag och kunna vara den rådgivare som verkligen gör skillnad för ett småföretags utveckling. Har du den viljan och också erfarenhet av det tidigare så borde LRF Konsult vara ett spännande företag som ett nästa kliv i din karriär”, säger Frida Karlsson, HR-specialist på LRF Konsult.

Johan Roos, Affärsutvecklingschef, berättar att behovet av rådgivning ökar i takt med ökad komplexitet i nya affärsmodeller, lagar, regelverk och praxis. Dessutom påverkar digitaliseringen både utvecklingen och kundernas behov.

Johan Roos

Hur långt fram är LRF Konsult när det gäller digitala arbetssätt?

“Vi är landets största redovisningsföretag idag och har ambitionen att ligga i branschens framkant när det gäller utvecklingen framåt.  Vi ser att vi ligger där vi ska när det gäller att anpassa både vårt kunderbjudande och våra arbetssätt till ny teknik och förändrade kundbehov. Vi behöver bli fler rådgivare som kan möta kunderna i företaget i takt med att antalet kunder som har behov av rådgivning ökar. Därför söker vi nya medarbetare, både genom rekrytering men också genom förvärv”, säger Johan Roos.

LRF Konsult är det enda redovisnings- och rådgivningsföretaget som har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärföretag och dessutom placerade de sig som nr 6 i Sveriges bästa arbetsgivare.

Varför tror du att just LRF Konsult får dessa utmärkelser?

“Som nyanställd får man stort eget ansvar och stor möjlighet att påverka både sin egen och företagets utveckling. Jag tycker att vi verkligen lyckas med att dra nytta av den stora organisationens möjligheter samtidigt som vi bibehåller en kultur som präglas av vår lokala förankring och närheten till våra kunder. Våra medarbetare brinner verkligen för sina kunder och är starkt engagerade i företagarens vardag”, avslutar Frida Karlsson.

Läs mer om karriärmöjligheterna på LRF Konsult.

 

 

 

LRF Konsult

[email protected]