Kända Stockholmsbyråer slåss om tillväxtpris

En rad välkända Stockholmsbyråer är med och slåss om utmärkelsen Årets tillväxtbyrå i Stockholms län.

Bland finalisterna märks Setly, en redovisningsbyrå som utvecklat en egen app. Setly drivs av vd Henrik Åhlin och bolaget Setly Sweden omsatte över 16 Mkr i fjol.

Elite Accounting, med vd Leon Hasselrud, var finalist redan i fjol. Östermalmsbyrån gick under 2019 från tre till nio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.

View Ledger är en del av den norska outsourcingkoncernen View Group. I fjol tog expansionen i Sverige ordentlig fart. Först köptes Stockholmsbyrån MyController, senare förvärvades K10 Redovisning i Kalmar. I dag har man fyra kontor i Sverige, enligt webbplatsen.

En snabbväxare som sticker ut på listan är Lön & HR Bolaget i Sverige. Lönebyrån startade som en avknoppning från den framgångsrika redovisningsbyrån Ekonomibolaget. För ett par år sedan rekryterades vd:n Anna Hammarkvist och sedan dess har tillväxten gått kraftigt uppåt.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Stockholms län

Actpro Ekonomi AB
Affärsbyrån Alleko AB (Foocus Affärspartner)
Alium Ekonomi AB
B.Q Accounting AB
Elite Accounting Sverige AB
JWK Liljeholmen AB
Lön & HR Bolaget i Sverige AB
Setly Sweden AB
View Ledger AB
Winthers Redovisning AB

Årets tillväxtbyrå är en utmärkelse till växande aktiebolag inom redovisning eller revision. En undersökning från kreditupplysningsföretaget UC ligger som grund för priset. Årets tillväxtbyrå i Stockholms län delas ut på Byrålunch Stockholm den 23 oktober på Westmanska palatset. Läs mer och anmäl dig här.

Westmanska Palatset (T-Hötorget)
Martin Hammarström

[email protected]