Kalmars snabbväxare kartlagda

Snart är det dags att utse Årets tillväxtbyrå i Kalmar län. Den redovisnings- eller revisionsbyrå som ökat snabbast det senaste räkenskapsåret, sett till omsättning och vinst, kammar hem priset. Vinnarbyrån koras på Byrålunch, ett digitalt möte på Zoom den 16 dec. Vi kommer att köra ut lunchsallad till deltagarna i Kalmar.

Bland årets finalister märks K10 Redovisning, med Peter Roosling. Byrån har sedan förra årets prisutdelning blivit uppköpta av norskägda View Ledger, se tidigare artikel. View Ledger AB är registrerat i Stockholm och tog nyligen hem tillväxtpriset i Stockholms län.

Även kombibyrån Sporrong & Eriksson är nominerade i år igen, för tredje året i rad. Byrån har 18 medarbetare och drivs av Håkan Sporrong och Per Eriksson.

En av nykomlingarna på listan är den renodlade revisionsbyrån Tagesson Lundqvist & Herrstad, med kontor i Kalmar. Byrån består av revisorerna Bruno Tagesson, Malou Lundquist och Gustav Herstad.

Finalister till Årets tillväxtbyrå 2020, Kalmar län

Contrado Redovisning i Kalmar AB
Ekonomihuset På Öland AB
K 10 Redovisning i Kalmar AB
Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB
Tagesson & Lundquist Revision AB
Vena Redovisningskonsult AB

Utmärkelsen Årets Tillväxtbyrå 2020, Kalmar län, går till den revisions- eller redovisningsbyrå i länet som det senaste räkenskapsåret ökat omsättningen snabbast, och samtidigt ökat vinsten. Priset bygger på en undersökning av kreditupplysningsföretaget UC och delas ut av Revisionsvärlden samt programvaruföretaget Agoy på nätverksträffen Byrålunch.

Byrålunch i Kalmar kommer p.g.a pandemin att hållas som zoom-möte.

Anmäl dig kostnadsfritt här.

Måns Edén

mans.eden@revisionsvarlden.se