JDG Revision Årets framtidsbyrå 2022

JDG Revision, med kontor i Uddevalla, Kungshamn och Trollhättan, vinner FAR:s pris Årets framtidsbyrå. Prisutdelningen skedde efter branschorganisationens årsstämma den 22 september.

”Det var ett starkt startfält i år med många vassa byråer och därför känns det otroligt kul att vi vann. Vi har varit nominerade till Årets framtidsbyrå en gång innan och tack vare vår helt fantastiska personal har vi lyckats ställa om till en framtidsbyrå. Vi är så stolta och glada och nu kommer vi att fira stort tillsammans”, säger Daniel Linsten, vd på JDG Revision.

Priset Årets framtidsbyrå delades ut för nionde gången. Vinnaren utses av en oberoende jury som ska premiera saker som digitalisering, automatisering, hållbarhet och ledarskap. Syftet med priser är att synliggöra små och medelstora FAR-byråer som arbetar med förändring och innovation.

Förutom JDG Revision var även Wennberg & Blennå och Keeper nominerade. JDG Revision har tidigare vunnit ”kundernas pris” inom Visma Accounting Awards, se tidigare artikel.

Martin Hammarström

[email protected]