Jämtlands topp 10 tillväxtbyråer

Storsjön. Foto: Visit Östersund

Den 20 november är det dags CloudLunch Östersund – nätverksträffen där den byrå i länet som ökat vinst och omsättning mest koras till Årets tillväxtbyrå. Här är några av finalisterna i Jämtlands län:

• A2 Revision & Redovisning är en byrå med cirka 14 medarbetare i Östersund och Sundsvall. Dessutom finns en systerbyrå i Göteborg. Byrån var nominerad redan förra året och hade under det senaste räkenskapsåret en omsättning på över 9 Mkr.

• Förra årets vinnare, Klarapapper Åre/Östersund AB, finns med bland finalisterna även i år. Klarapapper grundades 1998 och har idag kontor i Stockholm, Östersund och Malmö. Kontoret i Östersund omsatte i fjol över 11 Mkr.

• Progredo AB är en ny finalist som lyckats ta sig bland topp 10. Byrån drivs från Östersund och Åre med totalt 12 medarbetare och VD:n Peter Boiardt i spetsen.

• Edlund & Partners, snabbväxande kombibyrå med Jens Edlund i spetsen. Både Edlund & Partners och dotterbolaget Edlund & Partners Ekonomi AB kvalar in på topplistan.

Samtliga nominerade byråer till Årets tillväxtbyrå i Jämtlands län:

A2 Revision AB
Edlund & Partners AB
Edlund & Partners Ekonomi AB
Hellström & Hjelm Revision AB
Klarapapper Åre/östersund AB
M-Konsult & Utbildning Östersund AB
P46 Östersund AB
Persson Invest Ekonomipartner AB
Progredo AB
Redovisningshuset Östersund AB

Årets tillväxtbyrå i Jämtlands län delas ut den 20 november på nätverksträffen CloudLunch som hålls på Heim Food Studio i Östersund. Priset Årets tillväxtbyrå går till den redovisnings- eller revisionsbyrå i varje län som under det senaste året ökat omsättning och vinst snabbast. Revisionsvärlden och 24SevenOffice är initiativtagarna bakom priset och CloudLunch. Läs mer om träffen och anmäl dig här.

Linda Pappa

linda.elefteria@hotmail.com