Här är Södermanslands mesta tillväxtbyråer

Åtta byråer i Södermanland kvalificerar sig som finalister till priset Årets tillväxtbyrå 2022. Priset delas ut för femte året i följd, i år sker det på nätverksträffen Byrålunch som hålls den 19 oktober i Eskilstuna och i år finns byråer från en rad olika orter i finalfältet.

Störst på listan är Rådek, med bas i Eskilstuna och en rad andra kontor över hela Sörmland. Egentligen är Årets tillväxtbyrå en utmärkelse till aktiebolag, men eftersom Rådek är en välkänd regional snabbväxare har vi gjort ett undantag och tag in deras kommanditbolag i listorna.

I det lilla samhället Kvicksund, som delas av Mälaren och som delvis ligger i Västmanlands län, delvis i Södermanlands län, hittar vi 3Hufvudgruppen, med grundaren Åsa Fontana. Byrån har vuxit stadigt och har tre medarbetare enligt webbplatsen.

I Strängnäs finns finalisten Ekwit, som har sex anställda och drivs av Fredrik Ljungberg. Ekwit var finalist även i fjol.

Som vanligt återfinns även Torshällabyrån Xcaret på tillväxtlistan. Byrån leds av vd Lotta Carlsson och fick utmärkelsen både 2018 och 2021. Xcaret startade redan 2004 som en fristående ekonomiavdelning till Stens Choklad i Torshälla och har vuxit med externa kunder.

Finalister – Årets tillväxtbyrå 2022, Södermanlands län

Byrå

Ort

Omsättning, tkr

3hufvudgruppen AB

Kvicksund

2147

Ekonomi Annan Porten AB

Gnesta

2611

Ekwit AB

Strängnäs

4032

Mark Redovisarna AB

Eskilstuna

2406

Mattias Isberg Ekonomi AB

Strängnäs

2842

Numbers By Lönnmo AB

Nyköping

6042

Rådek KB

Eskilstuna

84563

Xcaret Ekonomikonsult Torshälla AB

Torshälla

9328

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Priset delas ut på Byrålunch Eskilstuna den 19 oktober, mer information här.

Här hålls Byrålunch Eskilstuna. Foto Elite Hotels.

 

 

 

Årets tillväxtbyrå i Södermanlands län, finalister

 

Redaktionen

[email protected]