Här är Revisionsvärldens mest lästa artiklar

Martin Hammarström, chefredaktör

När Revisionsvärlden drog igång i maj var det något av en chansning, men redan efter några veckor bekräftade responsen från er läsare vår hypotes – revisions- och redovisningsbranschen är mogen för oberoende affärsnyheter. Hittills har sajten haft 35 000 läsare (eller unika besökare som det kallas i webbsammanhang) som varit inne på sajten sammanlagt 102 000 gånger. Eftersom ni läser i snitt två artiklar per besök har sajten hittills registrerat över 200 000 sidvisningar. Fantastiskt! Läs mer om Revisionsvärldens besöksstatistik här.

En kul sak med att göra nättidning är att det är lätt att se vad ni läsare gillar. Att döma av klick och lästid ska vi fortsätta att skriva om strukturaffärer i branschen, rättsfall som involverar byråer och göra intervjuer med kända branschföreträdare. Det är också tydligt att Revisionsvärldens läsare inte bangar för djuplodande artiklar och ord som ”konkurrensklausuler” och ”flygplatsrevision” i rubrikerna.

Nedan är en lista över årets mest lästa artiklar. Du har väl inte missat någon av dem?

Rubrik                                                 Sidvisningar

Konkurrensklausulerna ogiltiga                3 477

BDO-chefen lovar fler förvärv                    2 874

Revisionsproffs med ny titel                        2 654

Sitt still i båten när det gäller 3:12             2 510

Spritbolag hotar stämma                               2 468

Han får 3 Mkr för att sluta                            2 385

Revisorer anmälda för flygplatsrevision2 338

Mardrömmen fortsätter                                2 036

Grattis alla nya delägare                                  1 979

Slopa alla timmar gentemot kund              1 909

Källa: Google Analytics

Vi vill att Revisionsvärlden ska ge insikt, kunskap och gärna vara ett verktyg för bättre affärer. Därför är vi alltid på jakt efter nyheter om affärer och bolag som testar nya grepp. Tipsa gärna om sådant! Kanske finns du och din byrå på Revisionsvärldens klick-topp 2017?

God fortsättning!

Martin

P.S. Vi som arbetar med Revisionsvärlden är de grymma annonssäljarna Bosse Lindberg och Joachim Blomberg samt jag Martin Hammarström som skriver och publicerar artiklar.

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se