Här är Östergötlands snabbväxare 2021

Tio byråer är i final till priset Årets tillväxtbyrå 2021 i Östergötlands län. Finalisterna är av alla storlekar, och ligger i olika delar av länet.

En byrå som varit med på listorna flera gånger tidigare hör Especto, med auktoriserade revisorn Ola Jakobsson i spetsen. Especto blev Årets tillväxtbyrå redan 2018.

En annan tidigare finalist är Furlands Revisionsbyrå, en kombibyrå med över 20 medarbetare enligt hemsidan. Byrån startades 2016 av den auktoriserade revisorn Tommy Furland, och hade förra året en omsättning på 28 Mkr. Utöver kontoret i Linköping har Furlands även kontor i Mjölby.

Norrköpingsbyrån Aotopia drivs av Anel Osmanagic. Byrån omsatte 3,1 Mkr i fjol. En annan mindre byrå är Helenas Support, med Helena Petersson. Byrån har bas i Åtvidaberg och har fem medarbetare enligt webbplatsen.

Finalister Årets tillväxtbyrå 2021 i Östergötlands län

Annikas Redovisningsbyrå AB
Aotopia AB
Especto AB
Furlands Revisionsbyrå AB
Helenas Support AB
Linds Kontorstjänst AB
M Henriksson Redovisningsbyrå i Motala AB
Reventia AB
RTL Ekonomi & Revision AB
Thorell Revision AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]