Här är Jämtlands tillväxtfinalister 2022

Storsjön. Foto: Visit Östersund

Nu är det klart vilka byråer i Jämtland som är finalister till utmärkelsen Årets tillväxtbyrå 2022. Priset delas ut för femte året i följd och i år är det byråer av alla storlekar i finalfältet. Flera av finalisterna har figurerat på tillväxtlistorna tidigare år. Det gäller Edlund & Partners, kombibyrån som leds av Jens Edlund. Revisionsdelen och redovisningsdelen drivs som separata bolag och det senare bolaget Edlund & Partners Ekonomi AB, har två gånger kammat hem priset i Jämtlands län. I år är det i stället revisionsdelen som ökat snabbast.

En annan finalist som känns igen är Hema Lön och HR. Lönebyrån drivs av bland andra HR-konsulten Ann-Marie Åsander, lönekonsulten Maria Nyberg och hållbarhetsspecialisten Katarina Nyberg Finn. Byrån har sju medarbetare enligt webbplatsen.

En byrå som är ny i sammanhangen är OWL med grundaren Markus Ödbrink. Omsättningen är ännu blygsam men framtoningen ambitiös. OWL marknadsför sig som en ”oberoende rådgivningsbyrå” med tjänster som börsintroduktioner och kapitalanskaffning.

Årets tillväxtbyrå i Jämtlands län, finalister

Byrå

Ort

Omsättning, tkr

Edlund & Partners AB

Östersund

22072

M-Konsult & Utbildning Östersund AB

Östersund

14922

Ahrås & Aldefelt Revision AB

Östersund

14191

Hema Lön och Hr MittSverige AB

Hammarstrand

7249

P46 Östersund AB

Östersund

6126

PS 63 Rådgivning AB

Östersund

5458

Svedab i Sveg AB

Sveg

4065

P Lindblad Revision AB

Östersund

2628

Annt Redovisning AB

Östersund

2334

OWL (Green Owl AB)

Östersund

2187

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden och kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut i varje län och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Redaktionen

[email protected]