Här är Gävleborgs mest snabbväxande byråer

Gävle. Foto: Visit Gävle

Två tidigare pristagare är med bland finalisterna till priset Årets tillväxtbyrå 2021 i Gävleborgs län.
Söderhamnsbyrån Bodek, med Lars Lööw i spetsen, tog hem priset 2019. Och Midama Ekonomi har redan två tillväxtdiplom på väggen på kontoret i Ljusdal, från 2018 och 2020. Dessutom har byrån fått andra priser, bland annat av Björn Lundén. Grundaren Lasse Ottosson är på väg att flytta byrån till nya lokaler, se tidigare artikel.
Bland de övriga finalisterna märks GefleRevisorerna, som startade 2010 och har vuxit stadigt på senare år. Byrån har sex medarbetare enligt webbplatsen och söker just nu ytterligare en redovisningskonsult.

Företagssupport (Stormyran Företagssupport AB) i Bollnäs är en konsultfirma som förutom redovisning och lön erbjuder rådgivning inom bland annat Supply Chain, logistik och företagsaffärer. Bolaget omsatte 7,3 Mkr i fjol och leds av Birgitta Andersson.

Finalister Årets tillväxtbyrå 2021 i Gävleborgs län

Bjuråkers Bokföringstjänst AB
Boodec AB
Geflerevisorerna AB
Hudik Ekonomi AB
Kårev Redovisning AB
Licema AB
Midama Ekonomi AB
Sanrev AB
Sjölunds Ekonomibyrå AB
Stormyran Företagssupport AB

Bakom utmärkelsen Årets tillväxtbyrå står Revisionsvärlden, i år i samarbete med kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén. Priset delas ut länsvis och går till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst 2 miljoner kronor, drivs som aktiebolag och har ökat omsättningen tre räkenskapsår i följd. Uttagningen görs av kreditupplysningsföretaget UC.

Martin Hammarström

[email protected]