Grant Thornton startar rekryteringskampanj i Norrland

Söker ”minst 40 nya medarbetare” – spelar ingen roll var de sitter.

Esko Ruusila

Grant Thornton har kontor på fem orter i Norrland: Sundsvall, Östersund, Umeå, Luleå och Kiruna. Idag jobbar över 140 medarbetare i regionen, men redan nästa år hoppas man på att passera 180.

”Efterfrågan på rådgivning till företag växer kraftigt nu, inte minst inom hållbarhetsområdet. Men vi ser också ökad efterfrågan på traditionella revisions- och ekonomitjänster. För att möta denna efterfrågan ser vi ett rekryteringsbehov på närmare 40 personer, främst inom revision och redovisning”, säger Esko Ruusila, regionledare Norrland, i ett pressmeddelande.

Han öppnar för att anställa folk även utanför orterna där kontoren ligger. Grant Thornton räknar med att medarbetarna ska vilja arbeta delvis hemifrån – och hos kund – även efter pandemin.

”Vi har fem kontor, som vi ser som mötesplatser för medarbetare och kunder i Norrland, men i princip ska det inte spela någon roll var du sitter och jobbar – eller om dina möten är digitala eller fysiska, givetvis med utgångspunkt i kundernas behov”, säger Esko Ruusila.

Tanken är att modellen ska öppna upp för såväl nya samarbeten som nya rekryteringsmöjligheter.

”Vi har lärt oss mycket av pandemin men framförallt att vi som arbetsgivare måste vara flexibla för att möta både kundernas och medarbetarnas behov”, säger Esko Ruusila.

Martin Hammarström

[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *