Grant Thornton expanderar i Sundsvall

Vill öka från 40 till 50 anställda – flyttar till Centralgatan.

Grant Thorntons nya kontor på Centralgatan, Sundsvall

Grant Thornton flyttar kontoret i Sundsvall, från Skolhusallén till nyrenoverade lokaler på Centralgatan 4, mitt i Sundsvalls gamla stenstad. På kontoret arbetar idag drygt 40 medarbetare. Men kontorschefen Esko Ruusila vill på tre års sikt öka antalet anställda till 50.

”Framförallt är efterfrågan inom rådgivning stor. Tittar man på de här lokalerna är de anpassade för uppemot 60 personer, så vi har ett antal lediga rum. Vi ser fram emot att växa med våra kunder och näringslivet i staden, därför är det viktigt att rekrytera rätt kompetens till oss på kontoret här i Sundsvall”, säger Esko Ruusila i ett pressmeddelande.

Du nya lokalerna är på 1200 kvadratmeter. I de nya lokalerna finns bättre utrymmen för kundmöten. Ytan för mötesrum och föreläsningssalar har fördubblats i jämförelse med det gamla kontoret. Esko Ruusila vill skapa en ”mötesplats för regionens entreprenörer”.

”Här är tanken att vi ska hålla våra populära seminarier och utbildningar för kunder. Under våren kommer vi bjuda in till flera seminarier med aktuella frågor för entreprenörer. Till exempel hållbarhet är ett sådant tema. Kunder och andra företag har också möjlighet att låna våra mötesrum för att till exempel hålla styrelsemöten”, berättar Esko Ruusila.

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se