Göteborgsbyrå mot ny adress

8082 siktar mot 20 medarbetare i nya lokaler.

Erik Larsson

I september flyttar redovisningsbyrån 8082 i Göteborg från Norra Gubberogatan 32 till närbelägna Södra Gubberogatan 8. Byrån expanderar kontorsytan från 150 till 270 kvadratmeter.

”Bakgrunden till flytten är vi behöver större yta. Vi har växt ganska mycket de senaste två åren och får inte plats längre. Det nya kontoret passar ganska bra in i vår treårsplan. Det kan vara lite stort initialt men hoppas att fylla upp det så fort som möjligt”, säger delägaren Erik Larsson till Revisionsvärlden.

Larson mottog i fjol priset ”Årets auktoriserade redovisningskonsult” av branschorganisationen Srf konsulterna. Han inledde karriären inom revision på PwC men växlade snart över till redovisning och köpte för sju år sedan in sig i en mindre redovisningsbyrå som grundats av Per Sandén.

I en intervju i tidningen Konsulten säger Erik Larsson att de nya lokalerna har plats för minst 20 anställda och att han räknar med att öka med två-tre medarbetare per år de närmaste åren. 8082 anställde nyligen en ny kontorschef, se separat notis.

Erik Larsson hör till dem som tror på kontoret, även efter coronapandemin.

”Vår personal hade redan innan möjlighet att jobba hemma och har utnyttjat det till viss del. Jag gillar dock kontoret som samlingsplats. Det är alltid massa frågor som skall besvaras och då är det smidigt att bara gå över till personen och hjälpa till”, säger Erik Larsson.

Martin Hammarström

[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *