Global roll för Paula Hogéus

EY Law-chefen blir Global Labor & Employment Law Leader.

Paula Hogéus

Paula Hogéus, vd för EY:s affärsjuridiska bolag EY Law i Sverige, har fått en global roll inom nätverket. Hon har utsetts till ”Global Labor & Employment Law Leader” och blir därmed del av den globala ledningen av EY Law. Hogéus är specialiserad inom arbetsrätt och har en expertis inom bl.a. HR relaterat till företagsförvärv, omstrukturering av verksamhet, diskriminering samt sekretess, lojalitet och skydd för företagshemligheter.

”Vi har en fantastisk styrka i vårt globala arbetsrätts-team. Vi är 300 jurister i arbetsrätts-teamet som täcker 50 länder världen över. Mitt uppdrag är nu att fortsätta att utveckla vårt erbjudande inom Labour & Employment Law och tydliggöra vår kapacitet att hantera såväl nationella som internationella uppdrag av stor komplexitet”, säger Paula Hogéus i ett pressmeddelande.

Hogéus rekryterades till EY Law 2015, tog över som vd för den svenska verksamheten 2016 och har varit nordiskt ansvarig för EY Law sedan januari 2017. Hon fortsätter i dessa roller vid sidan av det nya globala uppdraget.

Verksamheten i Sverige har vuxit, särskilt 2016 gjordes flera nyckelrekryteringar, se tidigare artikel.

EY Law är det affärsjuridiska benet av EY och finns i 80 länder världen över. Globalt uppges det finnas 2 000 affärsjurister inom EY Law. I Sverige används varumärket sedan 2015.

Martin Hammarström

mh@revisionsvarlden.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *