Fördel Helsingborg när Skåne gör upp om tillväxtpris

Här koras vinnaren

Byråer från hela länet är med på listan över finalister till priset Årets tillväxtbyrå i Skåne län 2023. Särskilt Helsingborg sticker ut med tre av tio finalister, bland dem Fest Ekonomi, som har en champagneflaska på webbplatsen och drivs av Mia Jansson.

De andra finalisterna från Helsingborg är H&I Redovisning, med grundarparet Housam Eddin och Izabela Kjellman samt Aaronix Redovisning, med Per Bengtsson i spetsen.
I sydöstra delen av Skåne hittar vi SYDREV Redovisning AB, en del av kombibyrån SYDREV som drivs av revisorn Magnus Persson. Verksamheten bedrivs i tre olika bolag och totalt har byrån över 25 medarbetare, enligt webbplatsen.

I Sjöbo finns Ekonomieffekt, med Filip Måbring. Byrån växer snabbt och har idag sju medarbetare enligt webbplatsen. Malmö representeras av JoJo Biz, en redovisningsbyrå med många kunder i musik- och kulturbranschen. JoJo Business Management, som är det formella namnet, grundades 2012 och drivs av trion Jonas Eriksson, Johanna Nilsson och Frida Eskilsson. Byrån har säte i Malmö och återfinns även på Södermalm i Stockholm.

Strax söder om Malmö ligger slutligen ekonomibyrån Kensulting som blev Årets tillväxtbyrå 2022 och har alltså fortsatt att öka. Grundaren är Ken Åström, som driver byrån i Höllviken tillsammans med hustrun Josefin. Läs intervjun med Ken Åström från i fjol.

Alla finalister

Namn

Omsättning

Ort

Aaronix Redovisning AB

3286

Helsingborg

Din Ekonomi i Skåne AB

4007

Landskrona

Ekonomieffekt Sverige AB

6754

Sjöbo

Fest Ekonomi AB

3395

Helsingborg

H&I Redovisning AB

4153

Helsingborg

Jojo Business Management AB

9083

Malmö

Kensulting AB

5392

Höllviken

Sydrev Redovisning AB

4278

Simrishamn

Åkerblom & Hansson Ekonomi & Skattekonsult AB

5100

Staffanstorp

Vinnaren koras på närverksträffen Byrålunch Malmö den 20 oktober. Läs mer och anmäl dig här.

Utmärkelsen Årets tillväxtbyrå delas ut för sjätte året i följd – länsvis över hela landet. Det går till redovisnings- eller revisionsbyråer som ökat omsättningen minst tre år i följd, drivs som aktiebolag och omsätter minst 3 Mkr. Snabbast tillväxt i länet vinner. Priset är instiftat av Revisionsvärlden och delas i år ut tillsammans med det växande byrånätverket LR Revision & Redovisning.

 

Martin Hammarström

[email protected]