Robin Boheman

PwC-alumn blir börs-vd

Robin Boheman, CFO i Instalco, har utsetts till ny vd i börsbolaget. Han tillträder positionen den 1 september 2021.
Boheman var en av de allra första anställda i Instalco efter sittande vd Per Sjöstrand och har varit en del av koncernledningen sedan starten. Han arbetade 2014-2019 som förvärvs- och affärsutvecklingschef och utsågs 2019 till CFO för koncernen. Han var under ett par år konsult på PwC inom ”M&A Integration and Separation”.

”Robin Boheman har sedan han anställdes arbetat tätt ihop med Per Sjöstrand. Styrelsen är mycket glad att Robin accepterat att ta över rollen som vd efter Per. Hans erfarenheter från koncernens förvärvsarbete och ekonomifunktion gör honom till en utmärkt efterträdare. Med Robin som ny vd säkerställer vi kontinuitet för Instalco, säger Olof Ehrlén, styrelseordförande för Instalco, i ett pressmeddelande.

Rekryteringsprocessen för en ny CFO kommer att inledas omgående. Instalcos vd Per Sjöstrand blir ny styrelseordförande från den dagen då Boheman tillträder sin tjänst. Instalco är ett installationsföretag inom el, VS, ventilation, kyla, industri och teknikkonsult. Bolaget verkar i Sverige, Norge och Finland. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.