Nicklas Bohman

Blir Head of Accounting på Aspia

Aspia utser Nicklas Bohman till Head of Accounting och han basar därmed för byråns största tjänsteområde – redovisning. Bohman har arbetat på PwC och Aspia i 15 år är idag ansvarig för Aspias redovisningsverksamhet i Stockholm. Han är partner på Aspia och har även arbetat med att utveckla redovisningsverksamheten nationellt inom digitalisering och Aspias rådgivningserbjudande.

Nicklas Bohman kommer ingå i Aspias ledningsgrupp och rapportera till vd Ola Gunnarsson. Nicklas tillträder sin tjänst 1 juli 2020 och tar då över från Ola Gunnarsson som agerat tf Head of Accounting det senaste halvåret.

”Jag är mycket glad att vi kan presentera en Head of Accounting med den gedigna erfarenhet och det brinnande engagemang som Nicklas har för Aspia. Jag vet vilken framgång han har haft när han drivit verksamheten i Stockholm och det ska bli spännande att se hur Nicklas kan ta det vidare över hela redovisningsverksamheten i Aspia.”, säger Ola Gunnarsson, CEO på Aspia.

Tidigare har Nicklas Bohman rapporterat till regionchef öst Erik Källås. Nu blir det i stället regioncheferna Erik Källås, Gina Wiklund och Christian Karlsson som kommer att rapportera till Nicklas Bohman. Regioncheferna försvinner därmed från koncernledningen, uppger Aspia.

Aspia meddelade nyligen att Jens Wikman blir ny CFO för Aspia efter Christer Karlsson, se tidigare notis.