Martin Walker

Deloitte-alumn ny partner på PA Consulting

Martin Walker blir partner inom Financial Services på managementkonsultföretaget PA Consulting uppger bolaget i ett pressmeddelande. Martin Walker, som är expert inom data management och analytics, har en lång bakgrund inom finanssektorn. Till exempel arbetade han som manager på KPMG i London och Senior manager på Deloitte mellan 2001–2010 enligt Linkedin. Han har också lett komplexa digitala projekt åt storbanker som Nordea och haft olika uppdrag med ett uttalat fokus på risk- och regelefterlevnad inom finanssektorn.

”Martin blir ett starkt tillskott till vårt erfarna och växande team för finansiella tjänster i Sverige. Hans långa erfarenhet från finansmarknaden och i synnerhet inom data och analys kommer att vara mycket värdefullt för våra kunder i Sverige och i hela Norden”, säger Steve Payne, partner med ansvar för Financial Services i Sverige i pressmeddelandet. Steve Payne har själv Deloitte-bakgrund.

”Jag lockades framför allt av PA:s innovativa kultur…”, säger Martin Walker.

PA Consulting är ett internationellt managementkonsultföretag med fokus på innovation och transformation med 3 200 anställda globalt varav 350 i Norden och 100 i Sverige.